GUCCI’Yİ UZAYLILAR İSTİLA ETTİ

Date:

Gucci 2017 Sonbahar-Kış reklam kampanyası başladı. Fotoğraf sanatçısı Glen Luchford‘un çekimlerini yaptığı kampanyanın konseptinde uzay bulunuyor.
Gucci Kreatif Direktörü Alessandro Michele, görsellerdeki retro-fütürist ayrıntıları tasarlarken 1950 ve 60’lardaki bilimkurgu akımının yanı sıra kült TV dizisi Uzay Yolu’ndan ilham aldını söylüyor.

Gucci 2017 Sonbahar-Kış  koleksiyonu, uzak bir galakside Gucci istilası için birleşen humanoidler, uzaylılar, robotlar ve dünyalılarla paralel bir evrene taşınıyor.Markanın yeni reklam kampanyasının çekim hikayesi ise uzaylılar ve dinozorlarla dünya üzerinde etkileşime girerek gerçek ötesi, saykodelik uzay manzaralarına ve tuhaf uzay gemilerine ışınlanıyor. Bu da ortaya alışılagelmişin dışında fantastik bir kompozisyon çıkarıyor.

[vc_media_grid grid_id=”vc_gid:1501227046616-8e116165-3ec1-6″ include=”10718,10717,10716,10715,10714,10713,10712,10711,10710″]

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Bu site istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanır. Yorum verilerinizin nasıl işlendiğini öğrenin.

Share post:

spot_imgspot_img

Popular

More like this
Related

Feng Chen Wang ve Under Armour Rebel Daughter koleksiyonu

Feng Chen Wang ve Under Armour iş birliğiyle hazırlanan Rebel Daughter koleksiyonu Şanghay'da düzenlenen özel bir etkinlikle moda dünyasına tanıtıldı.

Elsa Hosk Witchery koleksiyonu ile gardırop temellerini sunuyor

Elsa Hosk, Witchery için hazırladığı 25 parçalık özel koleksiyon ile modern kadının gardırobuna zamansız ve işlevsel bir yaklaşım getiriyor.

Victoria’s Secret defilelerinin 1995 yılındaki ilk gösterimi

Victoria's Secret markasının 1995 yılında New York'ta gerçekleştirdiği ilk defile, günümüzdeki devasa prodüksiyonlardan oldukça farklıydı.

Moldova moda dünyası Kişinev’de FW26 koleksiyonlarını sergiliyor

Kişinev'de düzenlenen Moldovan Brands Runway etkinliğinde, Bir Pazarı temalı defileler ve yaratıcı koleksiyonlar moda dünyasının ilgisini çekti.