DENİZ AKTÜRK ERDEM LC WAIKIKI AİLESİNE KATILDI

Date:

LC Waikiki ‘İyi Giyinmek Herkesin Hakkı’ vizyonu ile dünyanın 36 ülkesinde ürünlerini tüketiciyle buluşturan 9,4 milyar TL cirosuyla Türkiye’nin en büyük perakende markası

LC Waikiki, yönetim kadrosunu güçlendiriyor. Deniz Aktürk Erdem, LC Waikiki’de Ürün ve Pazarlamadan Sorumlu Genel Müdür ve aynı zamanda Yönetim Kurulu Üyesi olarak görevine başladı.
Boğaziçi Üniversitesi İşletme Bölümü’nden mezun olan Deniz Aktürk Erdem, 1993 yılından 2008 yılına kadar görev yaptığı Unilever’de Türkiye ve bölgesel iş birimlerinde Marka, Satış Operasyon, Ticari Pazarlama, Bölgesel Ürün Geliştirme Merkezi yöneticiliklerini üstlendi. Dondurma, ev temizlik ve gıda kategorilerinin Türkiye ve Bölgesel Pazarlama Direktörlüğü görevlerinde bulunan Deniz Aktürk Erdem; Türkiye, Rusya, Macaristan, Çek Cumhuriyeti, Slovakya, Polonya ile Afrika ve Orta Doğu ülkelerini kapsayan coğrafyalarda deneyim kazandı. Unilever Avrupa Dondurma biriminde iş geliştirme projelerinde de yer alan Deniz Aktürk Erdem, Türkiye operasyonlarında Algida, Magnum, Max, Carte d’Or markaları çatısı altında strateji, kategori yapılandırma, tüketici eğitimi, marka konumlama, ürün inovasyon, yenilikçi marka aktivasyon, reklam ve iletişim, yeni iş geliştirme projelerinin günümüze dek sürdürülebilir başarıyla gelen pek çok ilkine ekibiyle beraber imza attı.

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Share post:

spot_imgspot_img

Popular

More like this
Related

Tory Burch Hisselerini Geri Alıyor

Amerikan lüks moda markası Tory Burch, sahiplik yapısında önemli...

eBay İkinci El Mağazasını SoHo’da Açtı

Dünya genelinde ikinci el pazarı 1 trilyon dolara koşuyor....

Selen Yorgun Yılın Kadın Girişimcisi Seçildi

Güzellik ve kişisel bakım sektörünün en prestijli organizasyonlarından biri...

Grand Pasha Girne’ye 2025 Wingie Prime Choice Ödülü

Grand Pasha Girne Hotel & Casino & Spa, uluslararası...