Hermès, Parfüm ve Güzellik Bölümüne Yeni Atama

Date:

Hermès, Kasım ayı itibarıyla Anne-Sarah Panhard’ı markanın parfüm ve güzellik bölümünün yeni genel müdürü olarak atadı. Görev devri, bölümün üçüncü çeyrek satışlarında yaşanan düşüşün ardından dikkat çekti.

Hermès, Kasım ayı itibarıyla markanın parfüm ve güzellik bölümünün başına Anne-Sarah Panhard’ın getirildiğini doğruladı. The Business of Beauty dergisinin haberine göre Panhard, görevini Agnès de Villers’tan devraldı.

Anne-Sarah Panhard, 2018’den bu yana Hermès Maison’un genel müdürlüğünü yürütüyor ve aynı zamanda gümüş eşya markası Puiforcat’ın başkanlığını üstleniyordu. Panhard’ın Hermès’le yolculuğu ise 2011 yılında Faubourg Saint-Honoré amiral mağazasının genel müdürlüğü pozisyonuyla başlamıştı.

Yeni atamayla birlikte Panhard, on yılı aşkın süredir parfüm ve güzellik bölümünü yöneten Agnès de Villers’ın yerine geçecek. de Villers ise Hermès Parfums & Beauté’nin başkanlığını sürdürmeye devam ederken, aynı zamanda Hermès Maroquinerie-Sellerie mesleklerinin icra başkan yardımcılığı görevine getirilecek.

Panhard’ın göreve gelişi, Hermès’in parfüm ve güzellik bölümünde üçüncü çeyrekte yaşanan performans düşüşü sonrasında gerçekleşti. Bölüm, özellikle yeni ürün lansmanlarının sınırlı olması nedeniyle satışlarda yüzde beşlik bir gerileme kaydetmişti. Bu değişikliğin, markanın güzellik stratejisini yeniden güçlendirmeye yönelik önemli bir adım olduğu değerlendiriliyor.

 

 

 

 

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Bu site istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanır. Yorum verilerinizin nasıl işlendiğini öğrenin.

Share post:

spot_imgspot_img

Popular

More like this
Related

Dolce & Gabbana güzellik birimi büyümesini sürdürüyor

Dolce & Gabbana güzellik birimi 2026 yılında çift haneli büyüme oranlarını korumayı hedefliyor.

Louis Vuitton sanal pop grubu K/DA evrenini seyahat kitabına taşıyor

Louis Vuitton, League of Legends karakterlerinden oluşan sanal pop grubu K/DA'in kurgusal dünyası Tempo Point'i yeni seyahat kitabında konu alıyor.

Lüks marka dünyasında satılmayan ürünlerin imhası tartışılıyor

Avrupa Birliği'nin satılmayan ürünlerin imhasını yasaklayan yeni düzenlemesi, lüks marka dünyasında stok yönetimi ve sürdürülebilirlik tartışmalarını artırdı.

2027 trend beklentileri modayı nasıl dönüştürüyor

2027 trend beklentileri arasında otantiklik arayışı, insan odaklı deneyimler ve topluluk bilinci öne çıkıyor.