27. Sadri Alışık Tiyatro ve Sinema Oyuncu Ödülleri adayları açıklandı

Date:

Yirmi yedinci kez düzenlenen Sadri Alışık Tiyatro ve Sinema Oyuncu Ödülleri için adaylar ve özel ödül sahipleri açıklandı. Sinema ve tiyatro dünyasının önde gelen isimlerini bir araya getirecek olan ödül töreni, 21 Eylül tarihinde Atatürk Kültür Merkezi’nde gerçekleştirilecek.

Ödül töreninde öne çıkan isimler

Sadri Alışık Tiyatro ve Sinema Oyuncu Ödülleri kapsamında sinema dalında Onur Ödülleri Suzan Avcı ve Salih Güney’e verilecek. Tiyatro dalındaki Onur Ödülü ise Yıldız Kültür’e takdim edilecek. Çolpan İlhan Sanata Değer Katan Kadınlar Ödülü’nün sahibi Suna Keskin olurken, Sarı Zarflar filmindeki performanslarıyla Özgü Namal ve Tansu Biçer Seçici Kurul Özel Ödülü’ne layık görüldü. Merve Asya Özgür ise O da Bir Şey mi? Filmindeki rolüyle Ekrem Bora Yılın En İyi Çıkış Yapan Oyuncu Ödülü’nü alacak.

Sinema ve tiyatro kategorilerinde adaylar

Sinema ve tiyatro dallarında yılın en başarılı oyuncuları için belirlenen aday listeleri şu şekilde oluştu:

Kategori Adaylar
Sinema Erkek Oyuncu Ahmet Rıfat Şungar, Berk Hakman, Caner Cindoruk, Sermet Yeşil, Timuçin Esen
Sinema Kadın Oyuncu Funda Eryiğit, Hazal Türesan, Leyla Tanlar, Selin Yeninci, Sevda Baş
Tiyatro Erkek Oyuncu Ali Haydar Çataltepe, Eray Cezayirlioğlu, Hakan Emre Ünal, Mehmet Berkay Baygın, Meriç Taner Kadıoğlu
Tiyatro Kadın Oyuncu Ayda Aksel, Dila Yağcı, Dilara Vural, Esra Akbaş, Nezaket Erden

Sadri Alışık ödül töreni ne zaman yapılacak?

27. Sadri Alışık Tiyatro ve Sinema Oyuncu Ödülleri töreni 21 Eylül tarihinde Atatürk Kültür Merkezi’nde düzenlenecek.

Özel ödüller kimlere verilecek?

Onur Ödülleri Suzan Avcı, Salih Güney ve Yıldız Kültür’e verilirken, Suna Keskin Sanata Değer Katan Kadınlar Ödülü’nün, Özgü Namal ve Tansu Biçer ise Seçici Kurul Özel Ödülü’nün sahibi olacak.

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Bu site istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanır. Yorum verilerinizin nasıl işlendiğini öğrenin.

Share post:

spot_imgspot_img

Popular

More like this
Related

WhatsApp’ta patronun dedikodusunu yaptılar, kovuldular

WhatsApp üzerinden yaptıkları özel yazışmalar gerekçe gösterilerek işten çıkarılan iki çalışan, mahkeme kararıyla işe iade hakkı kazandı.

Nara Smith 24 yaşına gelmeden dört çocuk sahibi oldu

Sosyal medya fenomeni Nara Smith, eşi Lucky Blue Smith...

Kim Kardashian Lewis Hamilton ile ilişkisi öncesi iyileşme sürecini anlattı

Kim Kardashian, Formula 1 pilotu Lewis Hamilton ile birlikteliğine başlamadan önce beş yıl boyunca duygusal iyileşme sürecine odaklandığını açıkladı.

Olivia Colman gri saçlarıyla Paris Moda Haftası’nda podyuma çıktı

Ünlü oyuncu Olivia Colman, Paris Moda Haftası kapsamında düzenlenen Miu Miu defilesinde ilk kez podyumda yürüdü.