119.99 TL’DEN BAŞLAYAN 2017 GELİNLİK MODELLERİ

Date:

Trendyol, 2017 Wedding Koleksiyonu’nu 119.99 TL’den başlayan fiyatlarla satışa sundu. Trendyol Wedding Koleksiyonu farklı düğün konseptlerine uygun gelinlik ve aksesuarlara ek olarak düğün öncesi gelinleri muhteşem gösterecek çok özel parçalardan oluşuyor.

Trendyol koleksiyonunda kokteylden şık davetlere, farklı düğün konseptleri için yüzlerce farklı gelinlik tasarımları ve geniş aksesuar bulmak mümkün. Düğün öncesi hazırlıklarda kullanılacak “Bride” temalı terlik, havlu, sabahlıklar ve tasarlanan zarif elbiseler de koleksiyonda yer alıyor. Trendyol Wedding koleksiyonu, 119,99TL’den başlayan fiyatlarla satışa sunuldu.

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.

Share post:

spot_imgspot_img

Popular

More like this
Related

Tom Brady’nin 740 Bin Dolarlık Jacob & Co Saati

Sports'ta yayıncılık kariyerine başlayan Tom Brady, sadece yorumlarıyla değil,...

“Geleceğe Miras” 2025 Kreasyonu

Ahlatcı Kuyumculuk, "Geleceğe Miras" temalı 2025 kreasyonunu Diyarbakır'da tanıttı....

Sevgiler Günü’nün En Anlamlı Hediyesi

Çevre ve Kültür Değerlerini Koruma ve Tanıtma Vakfı (ÇEKÜL)...

Rusların Lüks Tutkusu Yaptırım Dinlemiyor

Lüks markalar Rusya'da yasak ama... Ruslar, AB yaptırımlarını aşmak...