Anasayfa / MANŞET / BROOKS BROTHERS’TA BÜYÜK İNDİRİM

BROOKS BROTHERS’TA BÜYÜK İNDİRİM

GİY ÇIK
İki yüz yıldır centilmenlerin imza markası olan Brooks Brothers, 2017 Sonbahar/Kış sezonunda yeni trend kodu “Giy ve çık”ı her detaya uyarlıyor.

Brooks Brothers, yeni sezonun favori parçalarından oluşan koleksiyonları,takım elbiseleri ve non-iron (ütü gerektirmeyen) gömlekleri, İstinye Park’ın 10. yaşına özel olarak yüzde 15 indirimle sunuyor.

İleri teknoloji ve yeni nesil moda ikilisinin karışımıyla ortaya çıkan Brooks Brothers’ın koleksiyonunda yer alan gömlekler, erkekleri şık olma endişesinden de kurtarıyor. Dikiş teknikleriyle neredeyse kişiye özel gibi duran, centilmenleri hayata karşı duruşlarında bir adım öne taşıyan, Brooks Brothers gömlekleri içastarı olmayan yumuşak yaka ve düğmelerin iliklenmesini kolaylaştıran manşet detaylarıyla da modanın maskülen tarafını bir üst kulvara taşıyor.

Marka, klasik kırmızı, beyaz ve mavi tonlarına ek olarak bordo, koyu yeşil ve hardal renklerini İtalyan merino yünü süveterleri, pique dokumalı polo yakaları ve kareli desenli gömlekleriyle bir adım öne çıkıyor.

Hakkında Moda Tava

İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Yazın Modern Siluetleri Beymen Club Elbiseler

Yazın Modern Siluetleri Beymen Club Elbiseler

Beymen Club 2023 İlkbahar / Yaz Koleksiyonu, geniş renk ve model alternatiflerindeki elbiseleriyle hayatın her anına, …

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.