14 ŞUBAT’I YALNIZ GEÇİRECEKLER İÇİN SÖYLEDİ

Date:

tarık hüzün mevsimiSingle çalışması “Hüzün Mevsimi” ile dikkat çeken Tarık, şarkısını 14 Şubat Sevgililer Günü’nü yalnız geçirecek aşıklara hediye etti. Tarık, “Yalnızlar, eski sevgilisini özleyenler ve yeni ayrılanlar için en hüzünlü ayın Şubat olduğunu düşünüyorum. Şarkımı söylerken de onların bu hüznünü içimde hissettim.” dedi.

Sevenlerinin kendisine sık sık ‘Neredesin sen?’ diye sorduğunu söyleyen Tarık; “ Yeni şarkım ‘Hüzün Mevsimi’ bana mutluluk getirdi. Beni çok özlediklerini söyleyen dinleyicilerimle buluşmamı sağladı.” dedi. Sanatçı, şarkısının dinleyen herkese, 14 Şubat sevgililer gününü yalnız geçirecek olanlara, özellikle de ayrılık acısı çekenlere teselli vermesini diliyor.

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.

Share post:

spot_imgspot_img

Popular

More like this
Related

Emrah Karaca’nın İzmir Konseri

Efsanevi rock grubu Moğollar'ın solisti Emrah Karaca, İzmir'de...

Neshe Eurovision 2025 Yolunda!

Türk sanatçı Neshe, "Una Voce Per San Marino" yarışmasında...

Sibel Can’ın “DRAMA” Albümü Yayında!

Sibel Can'ın 24. albümü "DRAMA" müzikseverlerle buluştu! Ünlü isimlerin...

Gitar Virtüözü Marcin Konserine Hazır Mısın?

Dünya çapında üne sahip gitar virtüözü Marcin, Piu Entertainment...