Anasayfa / MODA YOLU / 2017 İLKBAHAR YAZ TREND TAHMİNLERİ

2017 İLKBAHAR YAZ TREND TAHMİNLERİ

Louis_Gerin_ve_Gregory_Lamaud__fotoVakko Esmod Moda Akademisi, 6 Nisan Çarşamba günü Fransız tasarımcı ve trend danışmanları Gregory Lamaud ve Louis Gerin’in anlatımıyla, 2017 İlkbahar-Yaz moda trendlerini aktaracak.

Lüks erkek giyim markası Les Garçons Paris’in tasarımcıları, 2G2L isimli trend ve yaratım ofisinin de kurucuları aynı zamanda ESMOD Fransa mezunu Gregory Lamaud ve Louis Gerin, Vakko Esmod Moda Akademisi için Türkiye’ye geliyor. Moda sektörünün en önemli ödüllerinden “Altın İğne” ödüllü tasarımcı ve trend danışmanları olan Fransız ikili Gregory Lamaud ve Louis Gerin’in 2017 İlkbahar-Yaz moda ve kumaş trendlerini aktaracağı konferans aynı zamanda geleceğin temalarını ve stil önerilerini sunacak. Konferansta modaya yön veren anahtar trendlerin tahmin ve analiz süreçleri de dinleyicilerle paylaşılacak.

6 Nisan Çarşamba günü saat 10.00’da Vakko Moda Merkezi’nde moda konusunda bilgilerini paylaşacak olan Fransız tasarımcı ve trend danışmanları Gregory Lamaud ve Louis Gerin’in modaya yön veren trend tahminlerini dinlemek isteyenler için biletler, Biletix ve Vakko Esmod Moda Akademisi’nde satışa sunuldu.

Esmod_ModaSektorundeTrendTahmini.

Hakkında Moda Tava

İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Altınyıldız Classics’ten Bir İlk: Burak Özçivit’le Sanal Stüdyo Ortamında Çekim

Altınyıldız Classics’ten Bir İlk: Burak Özçivit’le Sanal Stüdyo Ortamında Çekim

Türkiye’de erkek modasının öncü markası Altınyıldız Classics, Burak Özçivit ile birlikte 2023 Yaz sezonu koleksiyonunun …

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.