Anasayfa / MAGAZİN / 2017’NİN EN İYİ FİLMLERİ AÇIKHAVADA

2017’NİN EN İYİ FİLMLERİ AÇIKHAVADA

2017 Oscar Ödülleri’nde ödül kazanan filmler açıkhavada izleyicilerle buluşuyor. Türkiye’nin en büyük sinema sitesi Sinemalar.com, sinema tutkunlarını Oscar’lı filmleri izlemeye davet ediyor. 8-9 ve 10 Ağustos tarihleri arasında açıkhavada gösterilecek bu filmleri sakın kaçırmayın!

Bu yıl izlenen filmlerin çoğu, etkileyici görselleri ve incelikli senaryolarıyla izleyicilerin gönüllerini fethetti. Bu filmlerden bazıları 2017 Oscar Ödülleri’nde aldığı ödüllerle çok ses getirdi. Türkiye’nin en büyük sinema sitesi Sinemalar.com, sinema keyfini açıkhavaya taşımak isteyenleri Oscar’lı filmleri izlemeye davet ediyor. Kaçıranlar ve tekrar izlemek isteyen sinema tutkunları için yılın en iyi filmlerinden Aşıklar Şehri (La La Land), Yaşamın Kıyısında (Manchester by the Sea) ve Ay Işığı (Moonlight) filmleri 8-9 ve 10 Ağustos tarihleri arasında 29. Yıl ENKA Kültür Sanat Açıkhava Buluşmaları’nda gösterilecek. Gösterimler İstinye’deki ENKA Eşref Denizhan Açık Hava Tiyatrosu’nda yapılacak.

Aşıklar Şehri (La La Land)

Tür: Dram, Komedi, Müzikal
Yönetmen: Damien Chazelle
Oyuncular: Emma Stone, Ryan Gosling, John Legend, J. K. Simmons,
Rosemarie DeWitt

2017 Oscar Ödülleri’nde En İyi Kadın Oyuncu ve En İyi Yönetmen başta olmak üzere 6 ödül kazanan Aşıklar Şehri (La La Land), hayatlarında yön bulmaya çalışan iki tutkulu insan Sebastian ve Mia’nın kesişen yollarını 8 Ağustos’ta perdeye taşıyor. Büyük cesaret gerektiren hayalleri ve aralarında başlayan aşk, ikiliye adeta büyülü bir dünyanın kapılarını açıyor.

 

Yaşamın Kıyısında (Manchester by the Sea)

Tür: Dram
Yönetmen: Kenneth Lonergan
Oyuncular: Casey Affleck, Michelle Williams, Lucas Hedges, Gretchen Mol,
Kyle Chandler

Yılın en iddialı filmlerinden Yaşamın Kıyısında (Manchester by the Sea), En İyi Özgün Senaryo ve Casey Affleck’in muhteşem performansı ile En İyi Erkek Oyuncu Oscar ödüllerine layık görülmüştü. 9 Ağustos’ta gösterilecek olan film, kapıcılık yaparak hayatını kazanan Lee Chandler’ın Manchester by the Sea adlı deniz kenarındaki küçük kasabaya dönüşüyle başlıyor. Chandler’ın bu kasabaya taşınması gerekecek, ancak o bu konuda isteksiz davranacaktır.

Ay Işığı (Moonlight)

Tür: Dram
Yönetmen: Barry Jenkins
Oyuncular: Trevante Rhodes, Ashton Sanders, Naomie Harris, Mahershala Ali, Janelle Monáe

2017’nin en merak edilen filmlerinden Ay Işığı (Moonlight), Oscar’da En İyi Film ödülünün yanı sıra En İyi Yardımcı Erkek Oyuncu ve En İyi Uyarlama Senaryo ödüllerinin de sahibi olmuştu. 10 Ağustos’ta gösterilecek olan film, genç bir insanın hayatının farklı dönemlerini, toplumda yer bulma çabasını ve kendi kimliğini kabullenme sürecini anlatıyor.

Sinema tutkunları olarak istediğiniz her an Sinemalar.com’dan en iyi filmleri keşfedebilir, yeni filmlerle ilgili bilgi alabilir, vizyondaki ve vizyona girecek filmleri takip edebilirsiniz. Heyecanla beklediğiniz filmlerin fragmanlarını izleyebilir ve şehrinizdeki sinema salonları ile seans bilgilerini öğrenebilirsiniz.

Çeşitli ve güncel içeriği ile büyük bir kullanıcı kitlesine sahip olan Sinemalar.com, masaüstü ve mobil sitelerinin yanında mobil uygulama kullanım seçenekleriyle de kullanıcılarını her geçen gün yeni özelliklerle buluşturmaya devam ediyor.Eğer siz de sinema dünyasını sürekli takip etmek istiyorsanız, Sinemalar.com iOS veya Android uygulamasını indirebilirsiniz. Uygulamaların aktif bildirimleri sayesinde vizyona giren filmlerden ve sinema dünyasındaki gelişmelerden anında haberdar olabilirsiniz.

Hakkında Moda Tava

İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Saçları Gençlik Hacmine Dönüştüren Sprey Türkiye'de!

Saçları Gençlik Hacmine Dönüştüren Sprey Türkiye’de!

Aslında saç derisi asla kel kalmaz. Sadece seyrelmiş gibi görünen derideki tüyler zayıflar ve bölge …

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.