Anasayfa / GÜZELLİK / 2018 İLKBAHAR- YAZ SAÇ MODASI

2018 İLKBAHAR- YAZ SAÇ MODASI

saç modelleriTakvimlerin art ayına dönmesi ve ilkbaharın gelmesi ile birlikte sezonun saç modası trendleri de merak konusu olmaya başladı. 2018 İlkbahar-Yaz sezonunda farklı yorumlanmış pixie, kısa küt ve katlı saçlar; milenyum mavileri, lila, çam yeşili renkleri ile ilkbahar çiçeği gibi açıyoruz! Sezonda contouring değil nontouring akımına, güzellikte feminen ve maskülen kavramları ortadan kaldırarak cinsiyetsizliğe vurgu yapan MOS Kuaförleri Saç Artistleri, 2018 yılının öne çıkan trendlerini açıkladı.

Contouring değil nontouring trendi
Sezonun saç trendlerinden bahseden MOS Kuaförleri Saç Artisti Doğan Çelik, “Bu sezon önceki yıllarda sıklıkla duyduğumuz, zıt renklerin bir kontrast yaratarak kullanıldığı Contouring trendini bir adım öteye taşıyoruz. Nontouring trendine geçiyoruz ve renkleri bir güzellik filtresi gibi kullanıyoruz. Keskin kesim ve şekillendirme hatlarını renklerle yumuşatıyor, görünümlere doğal bir ışıltı ve parlaklık katıyoruz” açıklamasında bulundu.

MOS KuaförleriKadınlar kendini ilkbahar çiçekleri gibi hissedecek
Sezondaki renk tercihlerini anlatan MOS Kuaförleri Saç Artisti Ali Tacir, “Günden güne renge alışan kadınımız, pastel tonlarda yeşili, maviyi, lavantayı ve pembeyi cesurca kullanacak. Milenyum mavileri, lila, çam yeşili gibi soft renkler, düz saç modellerinde kadınların kendilerini ilkbahar çiçekleri gibi hissetmesini sağlayacak. Ayrıca diamond balyaj dediğimiz renkli boncuklu aksesuarlar da saç boyuna göre ayarlanarak takılabilir. Doğal renklendirme sevenler için ise “Monochrome Dark Blonde” dediğimiz uygulama ile kıvırcık saçlarda ışık haresi efekti oluşturuyor. Hafif renkler, bu kesime üç boyutlu bir dalga katıyor. Aynı şekilde Kendiliğinden dalgalı saçlara daha romantik bir hava katan “Deep Brunette” dediğimiz çok tonlu koyu renkler eriyerek moka kahvesi ve daha açık tonlara dağılıyor” ifadelerini kullandı.

Pixie ve kısa küt kesime eşlik eden kısa kaküller
Sezonun öne çıkan saç kesimlerini açıklayan MOS Kuaförleri Saç Artisti Ali Subaşı, “2018 yılı itibari ile bu sene kısa, orta, uzun fark etmeksizin her saçta doğal kesimlere yöneliyoruz. Uzun ve katlı kesime sahip farklı yorumlanmış pixie kesimler özellikle günlük kullanımda kadınların yaşamlarını kolaylaştırıyor. Bu sezon permaların geri döndüğü müjdesini de vererek, mevcut modellere ek olarak kısa küt saç kesimine küçük kısa kaküllerin de eşlik ettiğini söyleyebiliriz. Özellikle küçük suratlı kişiler için biçilmiş kaftan olacaktır. Orta boy ve uzun saçlarda ise katlı kesimler daha çok ön plana çıkarak, saçlar daha modern ve dolgun bir görünüm kazanıyor. Sezonda her saçı çekici gösterecek ufak dokunuşlar yapmam mümkün” dedi

Hakkında Moda Tava

İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Kışın Yıpranan Saç Ve Cildin Canlandırılmasına “Nemli” Çözüm

Kışın Yıpranan Saç Ve Cildin Canlandırılmasına “Nemli” Çözüm

Bezmiâlem Vakıf Üniversitesi Tıp Fakültesi Dermatoloji Anabilim Dalı Başkanı Prof. Dr. Özlem Su Küçük, ilkbahar …

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.