Anasayfa / MANŞET / 2019’A GİRERKEN

2019’A GİRERKEN

Machka Sonbahar-Kış 2018-2019 Koleksiyonu
Machka Sonbahar-Kış 2018-2019 Koleksiyonu

Mevsimin büyüsüne bürünen tasarımlar yeni seneyi selamlarken en özel davetlerde tüm ihtişamıyla karşınıza çıkıyor. Machka Sonbahar-Kış 2018-2019 Koleksiyonu’nda yer alan gösterişli kalıplar ve detaylarsa eşsiz bir alternatif yaratıyor.

Özel davetler için ince işçiliğin yansımasını yüksek dozda gösteren ipek saten fular aksesuarlı derin V dekolteli krep elbise veya yakası fiyonk ve drape detaylı bubbling armür elbise tüm ilgileri üzerinize çekiyor. Üst bedeni kristal taş işlemeli ve fiyonk detaylı V yaka ve straplez elbiselerse lüks detaylarıyla naif bir uyum yakalıyor.

Full payet işli dantel tül elbise ve ipek jorjet panelli, payet işli dar kalıplar kristal işlemeleriyle şık bir alternatif olarak karşınıza çıkıyor. İhtişam dozu yüksek yakası saten detaylı garnili payetli smokin ceket tüm parıltıları yansıtırken cep detaylı saten düşes garnili bonded krep ceketse kombinlerin tamamlayıcısı olarak yer alıyor.

Yanı işlemeli derin yırtmaçlı etekler veya full payet işli saten düşes anvelop krep eteklere eşlik edecek pul detaylı jorjet veya kristal işlemeli bluzlarsa vazgeçilmez klasiklere romantizm katıyor.

Machka Sonbahar-Kış 2018-2019 Koleksiyonu’nda yer alan tasarımlar yeni yıl davetlerine romantik ve feminen bir seçki sunuyor.

Hakkında Moda Tava

İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Yazın Modern Siluetleri Beymen Club Elbiseler

Yazın Modern Siluetleri Beymen Club Elbiseler

Beymen Club 2023 İlkbahar / Yaz Koleksiyonu, geniş renk ve model alternatiflerindeki elbiseleriyle hayatın her anına, …

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.