Anasayfa / MODA YOLU / ŞIKLIK VE AYRINTI MISS SELFRIDGE’DE

ŞIKLIK VE AYRINTI MISS SELFRIDGE’DE

Miss Selfridge, İlkbahar-Yaz 2016 sezonunda bohem feminen akımlardan ilham alıyor.

Feminen ve şık kadınların tercihi Miss Selfridge, İlkbahar- Yaz 2016 sezonunda zarif ve bohem tasarımlarıyla göz dolduruyor. 70’lerin stilinin ön plana çıktığı koleksiyonda bohem esintilerin hakimiyeti sürüyor. Kol detayları ile zenginleşen ipek ve dantel süslemeli parçaların vintage görünümü pekiştirdiği koleksiyonda, pudra tonlarında şort tulumlar modern bir etki ile dengeyi sağlıyor. Elbiselerde kullanılan kat kat tüller ise elegan balerin feminenliğini yakalıyor.

Miss Selfridge, İlkbahar- Yaz 2016 koleksiyonunda “şıklık ayrıntıda gizlidir” prensibiyle yerleştirilen minik detaylarla fark yaratıyor. Payet nakışlı mini elbiseler koleksiyona zenginlik katarken, elbiselerin omuz kısımlarında kullanılann mikro mücevherler, gypsy ruhunu star ışığına dönüştürüyor. Koleksiyonun gece şıklığında ise kiraz desenli siyah maxi elbiseler saten kimono ceketlerle tamamlanıyor. Tığ ve dantel işlemeli dokunuşlarla canlandırılan parçalarda detaylar dikkat çekiyor.

missselfridge koleksiyon Miss Selfridge_ İlkbahar-Yaz 2016 Miss Selfridge Miss Selfridge, İlkbahar-Yaz 2016 Miss Selfridge İlkbahar-Yaz Miss Selfridge- İlkbahar-Yaz 2016 Miss Selfridge İlkbahar-Yaz 2016 koleksiyon koleksiyon Miss Selfridge İlkbahar-Yaz 2016

 

Hakkında Moda Tava

İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Altınyıldız Classics’ten Bir İlk: Burak Özçivit’le Sanal Stüdyo Ortamında Çekim

Altınyıldız Classics’ten Bir İlk: Burak Özçivit’le Sanal Stüdyo Ortamında Çekim

Türkiye’de erkek modasının öncü markası Altınyıldız Classics, Burak Özçivit ile birlikte 2023 Yaz sezonu koleksiyonunun …

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.