50 YILDIR ÇOK MODA

Date:

FordMustangSon 50 yıldır ABD’nin en çok satan spor otomobili unvanına sahip olan Ford Mustang, şöhretini dünya şampiyonluğuyla taçlandırdı.Efsane Ford Mustang dünyanın en çok tercih edilen spor otomobili oldu
IHS Markit‘in yayınladığı global otomotiv tescil verilerine göre efsane Ford Mustang, 2016 yılında tüm dünyada 150 binden fazla satarak, dünyanın en çok tercih edilen spor otomobili unvanına sahip oldu.

Ford_MustangYarım asrın ardından Avrupa yollarına çıkan ve Türkiye’ye geldiği andan itibaren büyük ilgiyle karşılanan efsane Ford Mustang, Fransa, İsveç, Polonya, Çek Cumhuriyeti, Macaristan, Romanya, Finlandiya ve Yunanistan başta olmak üzere Avrupa pazarlarında da en çok satan spor otomobil oldu.

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Bu site istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanır. Yorum verilerinizin nasıl işlendiğini öğrenin.

Share post:

spot_imgspot_img

Popular

More like this
Related

Puma üçüncü çeyrekte gelir kaybı yaşamaya devam ediyor

Puma üçüncü çeyrekte satışlarını yüzde 5 oranında düşürerek 1,78 milyar euro seviyesine geriledi ve net zarar açıkladı.

Almanya’da Z kuşağı protestoları perakende sektörünü tedirgin ediyor

Almanya'da Z kuşağı tarafından organize edilen protestolar nedeniyle perakende sektörü güvenlik önlemlerini artırıyor.

Levi’s İstanbul’da mağaza stilisti arıyor

Levi Strauss & Co., İstanbul’da tam zamanlı çalışacak Mağaza...

Primark döngüsel üretim için Denim Deal girişimine katıldı

Primark, denim üretiminde geri dönüştürülmüş pamuk kullanımını artırmak amacıyla uluslararası Denim Deal girişimine dahil oldu.