Anasayfa / EKO-MODA / MUHAFAZAKAR MODACILAR LONDRA’DA BULUŞUYOR

MUHAFAZAKAR MODACILAR LONDRA’DA BULUŞUYOR

Modanisa Modest Fashion Week_ LondonDünya muhafazakâr modasının önde gelen markaları, Modanisa sponsorluğunda “London Modest Fashion Week’te (LMFW)” bir araya gelecek.
2016 İstanbul Modest Fashion Week başarısından sonra,bu kez muhafazkar modacılar Londra’da koleksiyonlarını tanıtacaklar. Modanisa ana sponsorluğunda düzenlenen “London Modest Fashion Week”15 – 16 Nisan 2017 tarihleri arasında Londra’nın ikonik mekanlarından Olympia’da düzenlenecek. Muhafazakar Fashion Week‘te Türkiye, İngiltere,Endonezya, Malezya, Birleşik Arap Emirlikleri, Amerika Birleşik Devetleri başta olmak üzere 20’yi aşkın ülkeden müslüman tasarımcılar, sektör liderleri iki gün boyunca muhafazkar giyim endüstrisine yön verecek tasarımları ve trendleri paylaşacak.
London Modest Fashion Week 14 Nisan’da The Ritz London, Londra Moda Turu ile başlayacak ve 15 Nisan’da Amerikalı yönetmen Samah Safi’nin hazırladığı “Just Like You” kısa filmi ve Modanisa Fashion Show ile görkemli bir açılışa sahne olacak.
İlham Veren Müslüman Kadınlar, Global Marka Yolculuğu, Dünya Başörtü Trendleri’’ gibi dikkat çekici başlıklar altında dünyaca ünlü muhafazakâr kadınların konuşmacı olarak katılacağı ve zengin içerikli talk showların da yer alacağı etkinlik, katılımcılara dolu dolu renkli bir hafta sonu vadediyor.Somali asıllı Amerikalı dünyaca ünlü model Halima Aden Modanisa Defilesinde podyuma çıkacak ve modaseverlerle buluşacak. Organizasyon biletleri şimdiden tükendi.

Hakkında Moda Tava

İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Zarif Adımların Sahibi

Zarif Adımların Sahibi: Nine West 2022 Sonbahar /Kış Koleksiyonu

Şıklığı, kalitesi ve özel tasarımları ile ön plana çıkan Nine West modayı kadınların adımlarına taşıyor!  …

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.