‘CEHENNEMİM’E HOŞGELDİNİZ!

Date:

Tasarım, sanat ve el işçiliğini eşsiz bir deneyimle buluşturan Vakko Eşarp, İstanbul Modern Sanat Müzesi işbirliği ile hayata geçirilen “Türkiye’den Modern ve Çağdaş Sanatçılar Koleksiyonu” ile Vakko dostlarını sanat ile iç içe bir yolculuğa davet ediyor.
Modern sanatın öncülerinden ve soyut sanatın Türkiye’deki ilk temsilcilerinden Fahrelnissa Zeid’in kendine özgü canlı ve zengin resim dilinin en güzel örneklerinden birisi olan “Cehennemim” eseri de Vakko eşarp ile bu koleksiyon içinde hayat buldu.
Vakko’ya özgü sanatsal el işçiliği baskı ve özel dikiş A la Lyonnaise ile işlenmiş olarak sınırlı sayıda üretilen özel dokunmuş ipek ürün, uzun yıllar zevkle kullanılacak ve nesilden nesile aktarılmak üzere saklanacak.
Türkiye ve Orta Doğu’nun öncü sanatçılarından Fahrelnissa Zeid, küresel sanat dünyasında da artan bir ilgi görüyor. Zeid, Londra’da Tate Modern’in yeni binasında 8 Ekim 2017’e kadar devam edecek retrospektif sergisi ile küresel sanat severlerle buluşuyor.

Önceki İçerik
Sonraki İçerik

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Bu site istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanır. Yorum verilerinizin nasıl işlendiğini öğrenin.

Share post:

spot_imgspot_img

Popular

More like this
Related

Marquee Brands Kanadalı giyim markası Roots şirketini satın alıyor

Marquee Brands, Kanadalı outdoor ve yaşam tarzı markası Roots şirketini hisse başına 4,10 Kanada doları bedelle satın alarak portföyüne ekledi.

Moda dünyası bu araştırmayı konuşuyor !

İngiltere merkezli e-ticaret devi ASOS tarafından yürütülen kapsamlı araştırma,...

ÇYDD, Sadık Amca Zeytinyağları işbirliği

Sadık Amca Zeytinyağları “Birlikte Işık Olalım” Projesiyle Kız Çocuklarının...

Hamile kadınlar artık silüetlerini gizlemiyor

Hamile kadınlar artık daha özgür. Bir zamanlar hamilelik döneminde...