Anasayfa / MANŞET / ‘CEHENNEMİM’E HOŞGELDİNİZ!

‘CEHENNEMİM’E HOŞGELDİNİZ!

Tasarım, sanat ve el işçiliğini eşsiz bir deneyimle buluşturan Vakko Eşarp, İstanbul Modern Sanat Müzesi işbirliği ile hayata geçirilen “Türkiye’den Modern ve Çağdaş Sanatçılar Koleksiyonu” ile Vakko dostlarını sanat ile iç içe bir yolculuğa davet ediyor.
Modern sanatın öncülerinden ve soyut sanatın Türkiye’deki ilk temsilcilerinden Fahrelnissa Zeid’in kendine özgü canlı ve zengin resim dilinin en güzel örneklerinden birisi olan “Cehennemim” eseri de Vakko eşarp ile bu koleksiyon içinde hayat buldu.
Vakko’ya özgü sanatsal el işçiliği baskı ve özel dikiş A la Lyonnaise ile işlenmiş olarak sınırlı sayıda üretilen özel dokunmuş ipek ürün, uzun yıllar zevkle kullanılacak ve nesilden nesile aktarılmak üzere saklanacak.
Türkiye ve Orta Doğu’nun öncü sanatçılarından Fahrelnissa Zeid, küresel sanat dünyasında da artan bir ilgi görüyor. Zeid, Londra’da Tate Modern’in yeni binasında 8 Ekim 2017’e kadar devam edecek retrospektif sergisi ile küresel sanat severlerle buluşuyor.

Hakkında Moda Tava

İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Sevdiğinizin Hayatına KİP’le Keyif Katın!

Sevdiğinizin Hayatına KİP’le Keyif Katın!

Erkek modasındaki trendleri yansıtan ve KİP erkeğinin enerjik tarzına uyum sağlayacak hediye alternatifleri Sevgililer Günü’ne …

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.