BU GELİNLİKLER ÇOK KONUŞULUR

Date:

ARZYU, Arzu Kaprol & Ayla Cönger birlikteliğiyle doğan yepyeni bir gelinlik markası. Tasarımları Arzu Kaprol imzası taşıyan koleksiyon, tasarım tutkunu gelinlerin hayallerini gerçeğe dönüştürüyor. ARZYU koleksiyonu 35 farklı parçadan oluşuyor. Arzu Kaprol ismiyle özdeşleşen detayların yer aldığı koleksiyonda, geometrik strüktürler akışkan kumaşlarla birleşirken, kristal taş ve tüyler, baskılar ve pilise detayları ise gelinlik modellerinde eşsiz bir dokunuş yaratıyor.

 Kadının Gücü
ARZYU; 2 Kadının Gücünden Doğan Marka Tasarımcı Arzu Kaprol ve işinsanı Ayla Cönger’in güç birlikteliğinden doğan ARYZU, gelinlik sektörüne yeni bir soluk getirmeye hazırlanıyor. Birbirinden çok farklı sektörlerde, başarılı projelere imza atan bu 2 kadın, ARYZU markasıyla tasarım ve iş dünyasının rakamlarını birleştirerek, güçlü bir marka yaratıyor.

Taftaların, şifonların, ipeklerin, özel kumaşların yer aldığı tasarımlar gelinlerin hayallerini bir adım daha ileriye taşıyor. Tasarımlar üzerinde kullanılan özel teknikle, el işleri, aplikeler ve sıra dışı kumaş katlama teknikleri, gelinlikleri benzersiz kılıyor. ARZYU gelinliklerini tamamlayan mücevher ayakkabı koleksiyonu ise, klasik renklerin yanı sıra, lacivert, sarı, fuşya, bej gibi tonlarla hayata renk katmak isteyen gelinlere hitap ediyor. Gaios markalı saç aksesuarları ise gelinliklerin ışıltılı tamamlayıcıları oluyor.

Leyla Alaton, İdil Lüleci, Oben Budak, Omar Baban
8 Mayıs Salı günü Teşvikiye’de bulunan showroom’umunda moda severlerle buluşan ARZYU koleksiyonu, moda basını ve seçkin davetlilerin katılımı ile tanıtıldı.Tasarımcı Arzu Kaprol & işinsanı Ayla Cönger birlikteliğiyle doğan markanın lansman davetinde Leyla Alaton, İdil Lüleci, Oben Budak, Omar Baban gibi isimler yer aldı

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Share post:

spot_imgspot_img

Popular

More like this
Related

Feminen Cesaret, Müzikle Kurulan Güçlü Bağ ve Maskülen Terzilik

Sıla Gençoğlu, Bostancı Gösteri Merkezi’nde verdiği konserde hem güçlü...

Erika Jayne, Kırmızı Deri Korsetiyle ‘RHOBH’ Sezon 15 Tanıtımında Büyüledi

The Real Housewives of Beverly Hills yıldızı Erika Jayne,...

ebebek, Kuzey Irak’ta İlk Fiziksel Mağazasını Erbil’de Açtı

Anne ve bebek ürünleri kategorisinin lider markası ebebek, global...

Trendyol Günde 5.2 Milyon Kargo Sevkiyatı Yaptı

Trendyol, Kasım döneminde faaliyet gösterdiği tüm pazarlarda günlük 5,2...