Koton’dan Hindistan ve Belçika Atağı

Date:

Koton CEO’su Bülent Sabuncu, A Para TV’de şirketin global büyüme stratejilerini açıkladı. Hindistan’da şirket kurduklarını, Belçika pazarına girdiklerini ve e-ticarette 60 ülkede faaliyet gösterdiklerini belirtti.

Türkiye’nin önde gelen moda perakende markalarından Koton, uluslararası alanda büyüme atağına devam ediyor. Koton CEO’su Bülent Sabuncu, A Para TV’de katıldığı canlı yayında şirketin global pazardaki hedeflerini ve stratejilerini paylaştı.

Sabuncu, Koton’un Hindistan’da mağazacılık faaliyetlerinde bulunmak üzere bir şirket kurduğunu açıkladı. Bu adım, şirketin Asya pazarındaki büyüme planlarının önemli bir parçası olarak değerlendiriliyor. Ayrıca, Koton’un Belçika pazarına girerek Avrupa’daki varlığını güçlendirdiği de belirtildi.

E-ticaret alanında da önemli adımlar atan Koton, 60 ülkede online satış yapıyor. Sabuncu, e-ticaretin toplam satışlar içindeki payının giderek arttığını ve bu trendin devam edeceğini vurguladı. Geçen yıl e-ticaret satışlarında reel olarak %15’lik bir büyüme kaydedildiğini de sözlerine ekledi.

Koton’un hedefleri arasında Körfez Bölgesi’nde de ciddi sayıda mağaza açmak bulunuyor. Sabuncu, Rusya-Ukrayna savaşının sona ermesi durumunda Rusya pazarının da olumlu etkileneceğini belirtti. Şirket, genel olarak enflasyonun üzerinde bir büyüme kaydetmeyi hedefliyor.

 

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Bu site istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanır. Yorum verilerinizin nasıl işlendiğini öğrenin.

Share post:

spot_imgspot_img

Popular

More like this
Related

Dolce & Gabbana güzellik birimi büyümesini sürdürüyor

Dolce & Gabbana güzellik birimi 2026 yılında çift haneli büyüme oranlarını korumayı hedefliyor.

Louis Vuitton sanal pop grubu K/DA evrenini seyahat kitabına taşıyor

Louis Vuitton, League of Legends karakterlerinden oluşan sanal pop grubu K/DA'in kurgusal dünyası Tempo Point'i yeni seyahat kitabında konu alıyor.

Dubai Moda Haftası yeni sezon programını duyurdu

Dubai Moda Haftası 22-26 Ekim tarihleri arasında yerel ve uluslararası tasarımcıları bir araya getirmeye hazırlanıyor.

Lüks marka dünyasında satılmayan ürünlerin imhası tartışılıyor

Avrupa Birliği'nin satılmayan ürünlerin imhasını yasaklayan yeni düzenlemesi, lüks marka dünyasında stok yönetimi ve sürdürülebilirlik tartışmalarını artırdı.