Anasayfa / MANŞET / Altınyıldız Classics Kaban ve Paltolarıyla Şık ve Sıcak Bir Kış Geçireceksiniz

Altınyıldız Classics Kaban ve Paltolarıyla Şık ve Sıcak Bir Kış Geçireceksiniz

Altınyıldız Classics Kaban ve Paltolarıyla Şık ve Sıcak Bir Kış Geçireceksiniz

Havaların soğumasıyla bitlikte kabanlar ve paltolar vitrinlerde yerlerini almaya başladı. Soğuklara meydan okuyan kaban ve montlar aynı zamanda tarzından ödün vermeyen erkeklerin ince eleyip sık dokuyarak seçtikleri ürünlerin de başında geliyor.

 

Erkek giyim sektörünün öncü markası Altınyıldız Classics’in sıcak iç tasarımı, şık görünüşü ve detaylarıyla dikkatleri üzerine çeken kaban ve mont modelleriyle fazla düşünmeye gerek kalmıyor.

Mono ya da kırlangıç yakalı, torba cepli, çıkma triko yakalı veya ekstra soğuktan koruyan mostralı ya da çıkma suni kürk yakalı gibi çok farklı alternatifler sunan Altınyıldız Classics paltolar arasından herkesin tarzına göre bir model bulmak mümkün.

Altınyıldız Classics’in her sezon koleksiyonunda yer alan parçalardan basic mono yaka yünlü kaban ise 5 renk alternatifi ve farklı desen uygulamalarıyla bu sezon da erkeklerin işini kolaylaştırıyor

Basic modellerde uygulanan desen çeşitliliğinin yanı sıra sezon trendleri arasında yerini alan kadife kumaş ve kürk yakalı modelleriyle ön plana çıkan Altınyıldız Classics paltolarla bu kış çok iyi geçecek. Çıkma triko yaka ve mostra uygulamalı modeller, yakası çıkarıldığında basic paltoya dönüşebilme özelliği ile de oldukça kullanışlı. Bebe yaka klasik palto ise ’klasikten vazgeçmem’ diyenleri bekliyor. Dıştan cepli uygulamalar da smart casual giyinmeyi sevenlerin tercihi olarak Altınyıldız Classics koleksiyonunda çoktan yerini aldı.

Farklı kombinler ile stilinizi tamamlayacağınız kaban ve palto modellerine Altınyıldız Classics mağazalarından ve altinyildizclassics.com adresinden ulaşabilirsiniz.

Hakkında Moda Tava

İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Yazın Modern Siluetleri Beymen Club Elbiseler

Yazın Modern Siluetleri Beymen Club Elbiseler

Beymen Club 2023 İlkbahar / Yaz Koleksiyonu, geniş renk ve model alternatiflerindeki elbiseleriyle hayatın her anına, …

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.