AMERİKA’DAKİ TÜRK MODA DEVİ

Date:

bakiner-ailesi_amerika1971 yılında Nişantaşı’nda terzilikle başladıkları moda yolculuğuna, 1988 yılında Amerika’ya ihracata başlamasıyla devam eden Bakıner Ailesi’nin inanılmaz başarı öyküsü, dünya markası olmalarıyla taçlandı.
Amerika’nın dev markası halini alan Saboroma her geçen gün bir dünya starını giydiriyor. Her yıl New York Fashion Week’te fırtınalar estiren ve dünyanın merkezleri Atlanta, New York ve Los Angeles’ta bulunan şubeleriyle Türk’ün başarısını Amerika’da sergileyen Bakıner ailesi, Türklerin moda sektöründeki başarısına da kanıt oldular.
1971’de babaları Sabahattin Bakıner’in kurduğu Saboroma’yı, bayrağı devralarak dünya markası haline getiren ise bir birinden başarılı 3 kardeş Ahmet Bakıner, Buçin Bakıner ve Burçe Bakıner..

Dünya markası olmayı başaran ve dünya starlarını giydiren bu üç kardeş şimdilerde hızlı bir ivmeyle yeniden Türkiye pazarına girerek Bomonti‘de kurdukları merkezleri ile bir dünya markasının merkezinin Türkiye olabileceğini tüm dünyaya ispatlıyorlar.

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Share post:

spot_imgspot_img

Popular

More like this
Related

Electrolux’tan iF Design Awards’ta Tasarım Şov !

Electrolux, iF Design Awards’ta 7 ürünüyle ödül kazanarak tasarım...

Artemis Halı Hermes 2026 Koleksiyonu

Yaşam alanlarını birer sanat eserine dönüştürmeyi hedefleyen Artemis Halı,...

CASA Outdoor Koleksiyonu

Dış mekanları sadece birer alan değil, birer "yaşam sahnesi"...

Neslihan Canpolat NC 2026 İlkbahar-Yaz Koleksiyonu

Moda dünyasının yenilikçi ismi Neslihan Canpolat, NC markası için...