Anasayfa / MANŞET / Arzu Kaprol Yaz Koleksiyonuyla Dünyayı Yeniden Kucaklıyor

Arzu Kaprol Yaz Koleksiyonuyla Dünyayı Yeniden Kucaklıyor

İlhamını Truva’dan alan ve büyük aşklara adanan Arzu Kaprol –H.A.Y.A.L.- İlkbahar/Yaz 2022 koleksiyonu dünyayı yeniden kucaklıyor.

Coşkulu, renkli, yaşamı doyasıya yaşamaya ve yaşatmaya adanmış bu yeni koleksiyon, ilkbahar ve yaz aylarının naifliğini yansıtıyor.

Zanaatkârların Elinden Sürdürülebilir Bir Koleksiyon

Arzu Kaprol İlkbahar/Yaz 2022 koleksiyonundaki detaylar ve baskılar, tamamen elde üretilen zanaat teknikleriyle, Anadolu’nun farklı bölgelerindeki kadınlar tarafından hazırlandı. Tüm tasarım ve üretim süreçleri, sürdürülebilirlik prensipleri çerçevesinde maksimum verimlilik, minimum karbon izi yaratacak şekilde planlandı ve Truva’nın sonsuz aşklarının iziyle dünyaya adandı. 

Koleksiyon detayları; insanlığın, kuşun, toprağın, yaprağın, bulutun her an, her heraketinde birbirine nezaketle bağlı olduğu gerçeğine gönderme yapıyor.  Kullanılan kumaşlardan, üretim tekniklerine tüm koleksiyon doğanın umut olduğu bir geleceği inşa etme hayaliyle yaratıldı. 

Canlı Renkler, Belirgin Pasteller ve El Baskıları

Nötr tonlarının naifliğinin canlı renklerle birleştiği koleksiyonda; enerjik tonlar, belirgin pasteller, gün ışığının parlaklığın yansıtan alternatifler yer alıyor. 

Koleksiyonda yer alan kaftanlar, ince vual, ham pamuk ve ipek kullanılarak tasarlandı. El baskıları, geleneksel ahşap kalıplarla, sosyal sürdürülebilirlik çerçevesinde üretilen malzemelerle uygulandı. Yaşayan ve yaşatan renkler, formlar İlkbahar/Yaz 2022 kaftan koleksiyonunun öne çıkan özelliklerinden.

Hakkında nilüfer

İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Yazın Modern Siluetleri Beymen Club Elbiseler

Yazın Modern Siluetleri Beymen Club Elbiseler

Beymen Club 2023 İlkbahar / Yaz Koleksiyonu, geniş renk ve model alternatiflerindeki elbiseleriyle hayatın her anına, …

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.