Anasayfa / HAFTANIN MARKASI / ARZU SABANCI DESENLER DİYARINDA

ARZU SABANCI DESENLER DİYARINDA

ARZU SABANCI FOR KOTONKoton, Arzu Sabancı iş birliği üçüncü sezon koleksiyonuyla devam ediyor. Arzu Sabancı for Koton Koleksiyonu, puantiye ve çizgilerin hakimiyetinde bir sezon sunuyor.

2018 İlkbahar-Yaz Arzu Sabancı for Koton Koleksiyonu, puantiye ve çizgilerden oluşan tasarımlarıyla tatil bavullarının gözdesi oluyor. Hem şehirde hem de tatilde stil iddiasıyla hazırlanan koleksiyon sabah şehrin yoğunluğuna karışıp, akşam kendini tatilde bulanlara özel tasarımlar sunuyor.

Arzu Sabancı’nın stilini yansıtan ve dokunuşlarıyla şekillenen koleksiyonda günlük giyim parçalarının yanı sıra beachwear tasarımları da bulunuyor. Koleksiyonda siyah, beyaz çizgi ve puantiyelerin yanı sıra renk blokları ve tek şeritler de dikkat çekiyor. Pantolondan, mayoya geniş tasarım seçeneklerinin yer aldığı koleksiyon yaz gardıroplarının tüm ihtiyaçlarını karşılıyor.

Koleksiyonda, 60’ların modasından ilham alan puantiyeli bluz, elbise ve pantolonlar ile çizgilerle zarif stillere imza atan gömlek, bluz ve etek modelleri yer alıyor. Beachwear tasarımlarının da yer aldığı koleksiyonun gözde plaj modellerini; puantiye desenli bikini üstü, renkli çizgili bikini altı ve fırfırlı tek omuz mayolar oluşturuyor.

KOTON

Hakkında Moda Tava

İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Dyson, Evinizi Her Zamankinden Daha Akıllı Ve Etkili Bir Şekilde Temizlemek İçin Tasarlanan Yeni Teknolojilerini Duyurdu

Dyson, Evinizi Her Zamankinden Daha Akıllı Ve Etkili Bir Şekilde Temizlemek İçin Tasarlanan Yeni Teknolojilerini Duyurdu

  Dyson; otomasyon, gelişmiş yazılım ve yapay zekayı şimdiye kadarki en iyi temizlik performansıyla bir …

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.