Anasayfa / MANŞET / AŞK BİZE UYAR

AŞK BİZE UYAR

Jean odaklı moda ürünlerinin öncüsü COLIN’S bu özel günde ne giyeceğini bilemeyenler kadar hediye konusunda kararsız kalanlara da geniş seçenekler sunuyor. Birbirinden çekici ve havalı kombin alternatiflerinin yer aldığı koleksiyonlarda aşk formülü ise jean tasarımlarında gizli.

Sevgililer Günü’nde yaratıcı ve cool tarzından ödün vermek istemeyenler için farklı desen ve kesimde jean alternatifleri sunan COLIN’S, çiftlerin rahat tarzlarını yumuşacık kazaklar, son moda parka ve montlarla tamamlıyor. Özel günlerde bile sportif duruşundan ödün vermek istemeyenlerin imdadına ise suni deri ceketl, sweatshirt, denim gömlek ve baskılı tişörtler yetişiyor. Bu unutulmaz günü romantik bir akşam yemeği ile taçlandırmak isteyen çiftler ise koleksiyonun rahat ve şık modellerini tercih ediyor. Omuz dekolteli ve volan detaylı triko elbise kadınların gündüzden geceye uzanan şıklığını tamamlarken, gömlek ve non-denim pantolon kombinleri erkeklere cool bir görünüm vadediyor.

COLIN’S Sevgililer Günü’nde de hiçbir detayı atlamıyor. Kadınların vazgeçilmezi çantaların yanı sıra, erkeklerin tercihi birbirinden cool bere ve atkı modelleriyle tarzına tarz katmak isteyen sevgililerin adresi olmaya devam ediyor.

Hakkında Moda Tava

İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Yazın Modern Siluetleri Beymen Club Elbiseler

Yazın Modern Siluetleri Beymen Club Elbiseler

Beymen Club 2023 İlkbahar / Yaz Koleksiyonu, geniş renk ve model alternatiflerindeki elbiseleriyle hayatın her anına, …

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.