Anasayfa / MANŞET / AŞK KUTLAMASI

AŞK KUTLAMASI

argos_in_cappadociaBugüne kadar gayot.com tarafından “Dünyanın En iyi 10 Balayı Oteli”, Holidays for Couples Dergisi tarafından “Dünyanın En Romantik 25 Yeni Oteli”, Conde Nast tarafından “Dünyanın En Romantik 4 Oteli”, Kiwi Collection tarafından “Dünyanın En Romantik 15 Oteli” arasında gösterilen Mytha Hotel Anthology bünyesindeki argos in Cappadocia’nın, ‘’Sevgililer Günü’’ne özel programı hazır. argos in Cappadocia, Seki Restaurant’ın birbirinden lezzetli yemekleri eşliğinde ve her biri farklı ambiyanslar sunan odalarında günlük konaklama paketleriyle romantik bir Sevgililer Günü yaşamak isteyen misafirlerini bekliyor.

argos in Cappadocia, özel ve farklı tasarlanmış odalarında köpüklü şarap eşliğinde Sevgililer Günü atıştırmalıkları ile konuklarını karşılıyor. Departures.com tarafından “dünyanın en iyi şarap otelleri” arasında gösterilen otelin kendi bağlarının üzümlerinden yapılmış sıcak şarapları ile Seki Lounge’da akşam üzeri şömine keyfinin de dahil olduğu Sevgililer Günü’ne özel bu paketi fiyatı 800 TL’den başlıyor.
Mytha Hotel Anthology

Hakkında Moda Tava

İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Sevdiğinizin Hayatına KİP’le Keyif Katın!

Sevdiğinizin Hayatına KİP’le Keyif Katın!

Erkek modasındaki trendleri yansıtan ve KİP erkeğinin enerjik tarzına uyum sağlayacak hediye alternatifleri Sevgililer Günü’ne …

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.