Anasayfa / GÜZELLİK / Avon’dan 2022 Yılının En İyileri

Avon’dan 2022 Yılının En İyileri

Avon Makyaj Ödülleri, 2022’nin en çok sevilen ürünlerini sizler için seçti.

Dünya güzellik anlayışı ile hareket eden Avon, 2022’in makyaj ödüllerini dağıttı. Yıl boyu en çok sevilen ve tercih edilen ürünlerin belirlendiği Avon Makyaj Ödülleri’nin kazananları günlük rutinlerinizin vazgeçilmezi olacak.

İçeriğindeki kuşburnu yağıyla, kolayca uygulanabilen yapısıyla 2022’in en sevilen göz kalemi Avon Glimmerstick Asansörlü Göz Kalemi gözünde ışıltıdan vazgeçemeyenler için yılın en sevilen pırıltılı kalemi ise Avon Glimmerstick Asansörlü Pırıltılı Göz Kalemi seçildi.

Dudaklarda göz alıcı görünümün ve canlı renklerin adresi, yılın mat ruju ise Avon Ultra Mat Ruj oldu. Ultra Mat Ruj; e vitamini, avokado ve susam yağı içeren nemlendirici formülü ile dudakları kurutmayan bir formüle sahip. Sivri uçlu tasarımıyla kolayca uygulanabilir bir deneyim sunarken SPF15 içeriğiyle güneşten koruma sağlar.

24 saate kadar kalıcı etkisiyle makyaj için pürüzsüz bir zemin hazırlayan ve geniş renk tonu seçeneğine sahip Avon Power Stay Mat Fondöten, yılın kalıcı fondöteni olarak seçildi. Power Stay Mat Fondöten orta-yüksek kapatıcılık etkisi ve suya dayanaklı yapısıyla gün boyu akmaz ve mükemmel görünmenizi sağlar. 

Hassas ciltler için yılın en iyi rahatlatıcı fondöteni seçilen Avon True Colour ise A ve E vitamini içeriğiyle cildinizin nem dengesini korurken aynı zamanda gözenekleri tıkamadan mat bir görünüm sağlar. Ciltte göz alıcı bir aydınlık arayanlar için aloe, papatya ve lavanta içeren formülüyle Avon True Colour aydınlatıcı etkili fondöten vazgeçilmez olacak.

Yoğun siyah ve mat pigmentlerle etkileyici bakışların adresi ve yılın eyelinerı Avon Power Stay Likit Eyeliner, suya dayanıklı yapısı ile gün boyunca akmaz ve dağılmaz. Esnek ve ince ucuyla kolayca uygulanabilir ve tek sürüşte yoğun bir etki bırakır. Yılın eyelinerı olan Power Stay Likit Eyeliner ile etkileyici bakışların sahibi olun.

Hakkında nilüfer

İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Kışın Yıpranan Saç Ve Cildin Canlandırılmasına “Nemli” Çözüm

Kışın Yıpranan Saç Ve Cildin Canlandırılmasına “Nemli” Çözüm

Bezmiâlem Vakıf Üniversitesi Tıp Fakültesi Dermatoloji Anabilim Dalı Başkanı Prof. Dr. Özlem Su Küçük, ilkbahar …

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.