AYAKKABIDA DEV İNDİRİM

Date:

AYAKKABIDeri sektörünün önde gelen firmalarından Tergan, tasarımlarını İstanbul Fatih’in en büyük AVM’lerinden biri olan Historia’daki yeni mağazasında moda tutkunlarıyla buluşturuyor. Mağaza açılışına özel, ayakkabılarda net yüzde 50, saraciyede net yüzde 40 indirim sunan Tergan, müşterilerini geniş ürün yelpazesi ile karşılıyor.

Yurtiçinde 37, yurtdışında 14 mağazasıyla hizmet veren Tergan’ın, 38’inci mağazası Historia AVM’de kapılarını açtı. Özgün çizgileri ve iddialı modelleriyle müşterilerinden her daim tam not alan marka, artan mağaza sayısıyla daha fazla derisevere ulaşmayı amaçlıyor.

Sonbahar-Kış 2018-19 koleksiyonundaki yeni ürünleriyle de yeni mağazasında moda tutkunlarıyla buluşan Tergan, farklı olmayı sevenlerin de bir numaralı tercihi oluyor. Cüzdanları, kemerleri, kadın çantaları, ofis ve kişisel kullanım için çeşitli deri aksesuarlarıyla geniş ürün yelpazesine sahip olan Tergan, deri kullanmayı sevenlerin kalplerini fethediyor.
Tergan, gerek erkek gerekse kadın koleksiyonlarında kullandığı derinin yenilenmiş ve farklı yorumlanmış modellerini, bu kez Historia AVM’de misafirlerinin beğenisine sunuyor.

Önceki İçerik
Sonraki İçerik

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Bu site istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanır. Yorum verilerinizin nasıl işlendiğini öğrenin.

Share post:

spot_imgspot_img

Popular

More like this
Related

Miista Los Angeles şehrinde beşinci mağazasını açtı

Londra merkezli moda markası Miista, Los Angeles şehrinde beşinci mağazasını hizmete sunarak ABD pazarındaki fiziksel varlığını güçlendiriyor.

Çin ve İsviçre arasında gümrük vergilerini kaldıran ticaret anlaşması

Çin ve İsviçre arasında imzalanan yeni ticaret anlaşması ile İsviçre üretimi saat ürünlerinde gümrük vergileri tamamen kaldırılıyor.

Puma üçüncü çeyrekte gelir kaybı yaşamaya devam ediyor

Puma üçüncü çeyrekte satışlarını yüzde 5 oranında düşürerek 1,78 milyar euro seviyesine geriledi ve net zarar açıkladı.

Almanya’da Z kuşağı protestoları perakende sektörünü tedirgin ediyor

Almanya'da Z kuşağı tarafından organize edilen protestolar nedeniyle perakende sektörü güvenlik önlemlerini artırıyor.