Anasayfa / MAGAZİN / AYŞE HATUN ÖNAL TT OLDU!

AYŞE HATUN ÖNAL TT OLDU!

Türk Telekom’un ayrıcalıklı hizmetler sunan markası Prime, eğlenceyi yazın güzel günlerinde Ege’nin gözde plajlarına taşıdı. Bodrum Kuum Beach’te 7 Temmuz’da Merve Özbey ve 9 Temmuz’da Ozan Doğulu plajdaki eğlenceyi zirveye taşıdı. 8 Temmuz’da Çeşme Fly-inn Beach’te sahne olan Ayşe Hatun Önal ise, bu yazın hit şarkısı ‘Olay’ ile Çeşme sahillerine eğlencesiyle damgasını vurdu.

Primelılar’a Türkiye’nin gözde plajlarında yüzde 50 indirim fırsatı

Türk Telekom Prime müşterileri sıcak yaz günlerinde Bodrum ve Çeşme’de popüler plaj giriş ve konaklama hizmetlerinden indirimli olarak yararlanabiliyor. Prime müşterileri, Bodrum’da X Beach ve Kuum Beach, Çeşme’de Spiaggia Grande, Fly-inn Beach ve Madeo Beach girişlerinde hafta içi ve hafta sonu yüzde 50 indirim imkânı buluyor. Çeşme Before Sunset’te ise Pazartesi – Perşembe günleri arasında yüzde 50 indirimle tatilin tadını çıkarıyor.

Türk Telekom Prime müşterilerini konaklamada da indirimler bekliyor. Bodrum’da Kuum Otel ve Bella Sombra Otel konaklamalarında yüzde 10 indirim uygulanırken, Çeşme’de Before Sunset Bungalows hafta içi konaklamalarında yüzde 25 indirim, hafta sonu konaklamalarında ise yüzde 10 indirim yapılıyor.

Hakkında Moda Tava

İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Akustik Türkçe Pop Müzik yapıyorum

Akustik Türkçe Pop Müzik yapıyorum!

Bugüne kadar ‘Bulutlara Esir Olduk’, ‘Beni İyi Sanıyorlar’, ‘Küsme Aşka’, ‘Yok Sanayım’, ‘Sükut-u Hayal’, ‘Kendime …

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.