Anasayfa / HAFTANIN MARKASI / BAHAR LA VIE EN FLEUR İLE GELİYOR

BAHAR LA VIE EN FLEUR İLE GELİYOR

 

 Sevgililer Günü’nde sevginin yolu OXXO’dan geçiyor
Sevgililer Günü’nde sevginin yolu OXXO’dan geçiyor

OXXO’ya bahar “LA VIE EN FLEUR” koleksiyonu ile geliyor. OXXO tasarım ekibinin OXXO genç, dinamik, özgür ve rahat ruhundan ilham alarak tasarladığı, renkli desenlerin, uçuş uçuş formların, hafif kumaşlarla karşımıza çıktığı, “Le vie en fluer” koleksiyonu ile ilk bahar yaz modasına eşlik ediyor. Sezona soft renklerle geçiş sağlayan, floral desenlerin, fırfır ve volan detayların hakim olduğu koleksiyon kumaş yapısı ve formuyla da özgürlük sunuyor.

Havaların ısınmasıyla birlikte rengarenk blazer ceketler, trençkotlar ve merserize hırkalar, denim şortlar, etekler ve keten pantalonlarla baharı içinizde hissedin. Sezonun vazgeçilmez parçaları arasında yer alan trikolarda bulunan hacimli kollar, gömleklerdeki fır fır detaylar koleksiyonun dikkat çeken parçalarını oluşturuyor. Koleksiyona ilkbaharın sıcak renkleri, yeşil, beyaz, mavi, pembe tonlarıyla hareket ve dinamizm katarken, bilek detaylı botlar, askılı çantalar ve şık clutchlar stilinizi tamamlıyor.

Hakkında Moda Tava

İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Dyson, Evinizi Her Zamankinden Daha Akıllı Ve Etkili Bir Şekilde Temizlemek İçin Tasarlanan Yeni Teknolojilerini Duyurdu

Dyson, Evinizi Her Zamankinden Daha Akıllı Ve Etkili Bir Şekilde Temizlemek İçin Tasarlanan Yeni Teknolojilerini Duyurdu

  Dyson; otomasyon, gelişmiş yazılım ve yapay zekayı şimdiye kadarki en iyi temizlik performansıyla bir …

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.