Anasayfa / MANŞET / BAŞKENT MODA FESTİVALİ BAŞLIYOR

BAŞKENT MODA FESTİVALİ BAŞLIYOR

Türkan EraslankılıçAnkara’da bu yıl ilki gerçekleştirilecek olan I. Başkent Moda Festivali 70’den fazla seçkin markanın ürünlerini bir araya getiriyor. Tasarımcılar, sanatçılar, psikologlar, bloggerlar, yazarlar, instagram fenomenleri ve bürokrasi dâhil olmak üzere, birçok kişiye ev sahipliği yapacak olan Başkent Moda Festival’in ilki, ünlü Marka ve Stil danışmanı Türkan Eraslankılıç koordinatörlüğünde 26-27-28 Ocak 2018 tarihleri arasında Meyra Palace Hotel’de düzenlenecek.

I. Başkent Moda Festivali Genel Koordinatörü Türkan Eraslankılıç: “Giyimden aksesuara, ev tekstilinden geleneksel sanatlara, Türk mutfağından dekorasyona kadar, birçok farklı sektördeki firmaları bir araya getiriyoruz. Festivalimiz, yediden yetmişe, herkese ve her statüdeki insana hitap ediyor. Festivalimiz kaliteli olduğu kadar hesaplı ürün seçenekleriyle de göz dolduruyor. Ankara Mutlu Yuva ve Yaşam Derneğinin de katıldığı festivalde, yetim ve korunmaya muhtaç çocuklara da destek veriyoruz. Festivalimiz gerek katılımcılarıyla, gerek ziyaretçileriyle hepimizin ortak duygu, düşünce ve kültür değerleridir“ dedi.

Hakkında Moda Tava

İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Yazın Modern Siluetleri Beymen Club Elbiseler

Yazın Modern Siluetleri Beymen Club Elbiseler

Beymen Club 2023 İlkbahar / Yaz Koleksiyonu, geniş renk ve model alternatiflerindeki elbiseleriyle hayatın her anına, …

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.