Anasayfa / EKO-MODA / BENETTON TRİKO MODASI

BENETTON TRİKO MODASI

 

Benetton triko fiyat
Benetton trikolar 169.99 TL’den satışa çıkarıldı

Bu yıl ünlü markalar trikoyu yeniden keşfetti.Ardı ardına triko koleksiyonlarını tanıtan moda markalarından biri de United Colors of Benetton oldu.
United Colors of Benetton triko koleksiyonunda özgürlük, konfor ve şıklık ön plana çıkıyor.Kaliteli ve şık detaylarla taçlanan rengârenk trikolar; gündelik kullanımdan özel günlere kadar her anınızda yanınızda yer alıyor. Moher, saf yün ve shetland gibi doğal ipliklerle hazırlanan United Colors of Benetton’un yeni triko koleksiyonu doku, renk ve teknikle birleşerek hayallerinizi gerçeğe dönüştürüyor.

Öğütülmüş pamuk, Jakar, işleme, renk degradesi: geleneksel İskandinav yorumlu, soğuk renk nüanslı “Apre-ski” kazaklar, Shetland adalarından ve baklava motifinden esinlenirken bu sezonun “olmazsa olmazları” arasındaki yerini alıyor.Shetland ve saf yünden yapılan trikolar, düz renk ve baklava motifleriyle, günlük hayat için yeniden yorumlanmış ideal birer kurtarıcı… Çok renkli detaylı ikonik boru yaka trikolar, bohem bir görünüm yakalamak için süet bej botlar ve püsküllü bir çantayla tamamlanabiliyor. Alp Dağları’ndan ve Fair Adası’ndan esinlenen degrade renkli yün uzun elbiseler, her ortamda kullanılabilecek parçalar arasında.

Hakkında Moda Tava

İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Sevdiklerinizin Yüzlerini Gülümsetecek Yeni Yıl Hediye Alternatifleri IN STREET’ten!

Sevdiklerinizin Yüzlerini Gülümsetecek Yeni Yıl Hediye Alternatifleri IN STREET’ten!

Dünyaca ünlü markaların en yeni ve cazip fiyatlı modellerini aynı çatı altında buluşturan IN STREET, …

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.