BİL ÖĞRENCİLERİ AYAKTA ALKIŞLANDI

Date:

Dünyanın en büyük üçüncü eğitim zirvesi EURIE-Avrasya Lütfi Kırdar Uluslararası Kongre ve Sergi Sarayı’nda yapıldı.Eğitim zirvesi kapmasında, Anadolu Bil Meslek Yüksek Okulu Moda Tasarım Programı Defilesi ayakta alkışlandı.
Zirve kapsamında ; Koreografisini ünlü koreograf Asil Çağıl’ın yaptığı defilede Anadolu BİL Meslek Yüksek Okulu Moda Tasarım Programı öğrencileri, Asya Öztürk, Olga Fabi, Müge İskender, Ece Bilsen ve Yasemin Yeniay gibi tanınmış modellerle birlikte podyuma çıktı.

Anadolu Kültür Mirasları isimli defilede Anadolu’nun farklı medeniyetlerinin izlerini taşıyan, ince el işçiliğinin tarih ve günümüzle ustaca yorumlandığı muhteşem kostümler izleyiciler tarafından ayakta alkışlandı.

Asya Öztürk, Olga Fabi, Müge İskender, Ece Bilsen

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Share post:

spot_imgspot_img

Popular

More like this
Related

eBay İkinci El Mağazasını SoHo’da Açtı

Dünya genelinde ikinci el pazarı 1 trilyon dolara koşuyor....

İç Giyimde Cesur Bahar Koleksiyonları

Moda dünyasında ilkbahar sezonuyla birlikte hız kazanan iş birlikleri,...

Paris Perfume Week AI ve Kişiselleştirme Devrimi

Küresel parfüm endüstrisi, 9-11 Nisan 2026 tarihleri arasında düzenlenen...

Davines Talent Green House’daki Türk Yetenek

Sürdürülebilir saç bakımında öncü markalardan Davines, yaratıcı kuaförleri destekleyen...