Anasayfa / MANŞET / BODRUM’DA MODACI MEHMET KÖYMEN FIRTINASI ESTİ

BODRUM’DA MODACI MEHMET KÖYMEN FIRTINASI ESTİ

BODRUM CASA COSTA HOTEL’DE MODACI MEHMET KÖYMEN FIRTINASI ESTİBodrum Casa COSTA Hotel’de Modacı Mehmet Köymen fırtınası esti. Ünlü moda tasarımcısı Mehmet Köymen Ala Luxury Summer 17 Haute Couture Koleksiyonu’nu modaseverlere tanıttı. Geceye aralarında Akın –Zafer Kozanoğlu, Beril-Aysel Akçay, Meral Yazıcı, Gül-Kenan Erçetingöz, Arzu-Numan Ceyhan, Ayşe Kucuroğlu, Bige Çalışkan gibi cemiyet hayatının önde gelen isimleri katıldı.

Gecede ünlü müzayedeci Uğur Batur da küçük bir müzayede gerçekleştirdi. Koreografisini ünlü koreograf Asil Çağıl’ın yaptığı defilede Rita Fink, Melis Kunduz, Ece Bilsen, Müge İskender, Esen Keser, Melisa Alagöz, , Buse Koca, Yasemin Yeniay gibi tanınmış modeller podyuma çıktı.
Özel davetiyelerle geceye davet edilen seçkin konukların tümü gecenin atmosferine uygun olarak beyaz kıyafetlerle davete katıldılar. Gecede ayrıca Doğu ve Güneydoğudaki köy ilköğretim okullarında eğitim gören öğrencilere destek amacı ile kurulan ‘Bir Demet Umut Projesi’ lansmanı gerçekleştirildi.

Hakkında Moda Tava

İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Yazın Modern Siluetleri Beymen Club Elbiseler

Yazın Modern Siluetleri Beymen Club Elbiseler

Beymen Club 2023 İlkbahar / Yaz Koleksiyonu, geniş renk ve model alternatiflerindeki elbiseleriyle hayatın her anına, …

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.