Anasayfa / EKO-MODA / BONPRİX’TEN YÜZDE 20 İNDİRİM

BONPRİX’TEN YÜZDE 20 İNDİRİM

bonprix_kış_kampanyasıİnternetin en zengin giyim markası bonprix.com.tr, kış soğuklarının yavaş yavaş kendini hissettirmeye başladığı bugünlerde, tüm ceket, kaban ve montlarında yüzde 20 indirim yapıyor. 30 Kasım – 6 Aralık tarihleri arasında geçerli olan kampanya ile ofis stilinden hafta sonu outdoor faaliyetlerine kadar her ortama uygun dış giyim ürünleriyle estetik, şıklık ve konfor sunuluyor. Üstelik koleksiyondaki seçili ürünler, bonprix’nin hızlı kargosuyla yalnızca üç günde adrese teslim ediliyor.
Kampanya ile kış gardıroplarının vazgeçilmezi klasik paltolar, günlük giyimde sınırsız kombin imkanı veren parkalar, kapitone deseni, pelüş ve suni kürk ile zenginleşen montlar ve yağmura, rüzgara dayanıklılıklarıyla hafta sonuna keyif katan outdoor ceketler çok cazip fiyatlar ile şıklık ve konfor sağlıyor. Üstelik seçili ürünlerde hızlı kargo hizmeti veren bonprix ile sıcacık bir kış için ihtiyaç duyulan tüm parçalar yalnızca üç günde kapıya teslim ediliyor.

 

Hakkında Moda Tava

İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Sevdiklerinizin Yüzlerini Gülümsetecek Yeni Yıl Hediye Alternatifleri IN STREET’ten!

Sevdiklerinizin Yüzlerini Gülümsetecek Yeni Yıl Hediye Alternatifleri IN STREET’ten!

Dünyaca ünlü markaların en yeni ve cazip fiyatlı modellerini aynı çatı altında buluşturan IN STREET, …

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.