Anasayfa / MANŞET / BOYNER İÇ GİYİM KOLEKSİYONU İLE KENDİNİ ÖZEL HİSSET!

BOYNER İÇ GİYİM KOLEKSİYONU İLE KENDİNİ ÖZEL HİSSET!

Boyner iç giyim koleksiyonu, Koton, Ten, Suwen, Magic Form, Miss Claire, Black Spade, Anıl, Suwen, Calvin Klein gibi Türkiye’nin ve dünyanın en çok tercih  edilen markalarının alt-üst takımlarından tek parça body’lere, saten geceliklerden pijama ve şortlara uzanan en özel seçkileriyle göz alıcı bir dünya sunuyor. Farklı zevklere hitap eden, romantik, zarif, şık, sportif ya da renkli koleksiyonlar sevdiğine çok özel bir hediye ile sürpriz yapmak ya da kendini şımartmak isteyenleri bekliyor.

Dantel yine başrolde…

Modayı zevkle birleştiren tasarımlarıyla kadınların gözde markası Suwen’in dekolteye uygun işlevsel sütyenleri, son birkaç sezonun gözde trendlerinden dantel ve şeffaf takımları, saten pijamaları, pudra, mavi, kırmızı, turuncu, ekru renkleriyle bahardan rol çalıyor.

Şıklık ve rahatlığı bir arada sunan Magicform, hareket özgürlüğü sağlayan, bir yandan da şekilendirici ürünleri ve farklı zevklere hitap eden renk seçenekleriyle mükemmel bir görünüm vadediyor.

“Cool”, romantik, aynı zamanda çekici modellerin, dantel ve satenlerin kullanıldığı Anıl iç giyim koleksiyonu, tek parça body’ler, şık pijama ve gecelik takımlarıyla tamamlanıyor.

Son dönemin en ikonik iç çamaşır koleksiyonu Calvin Klein Boyner’de

Moda dünyasının dikkat çekici markalarından Calvin Klein’ın ikonik iç giyim koleksiyonu da rahat, sportif bir o kadar da göz alıcı modelleriyle Boynerler’de yer alıyor. Calvin Klein iç giyim koleksiyonu, trendleri yakından takip eden sevdiklerinize verilebilecek en güzel hediye olarak öne çıkıyor.

Boyner, kendini şımartmak isteyen kadınlara ve sevdiklerine özel bir hediye  ile sürpriz yapmak isteyenlere yüzlerce seçenek sunuyor.

Hakkında Moda Tava

İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Yazın Modern Siluetleri Beymen Club Elbiseler

Yazın Modern Siluetleri Beymen Club Elbiseler

Beymen Club 2023 İlkbahar / Yaz Koleksiyonu, geniş renk ve model alternatiflerindeki elbiseleriyle hayatın her anına, …

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.