Anasayfa / GÜZELLİK / Boyner Kozmetik Festivali ile Sonbaharda Yenilenin!

Boyner Kozmetik Festivali ile Sonbaharda Yenilenin!

Kozmetik kategorisinde sahip olduğu marka ve ürün çeşitliliği ile Türkiye’nin en önemli kozmetik alışveriş noktası olan Boyner, kış günlerine bakımlı girmek isteyenleri Kozmetik Festivali’ne davet ediyor.

7-17 Ekim tarihlerinde düzenlenecek Kozmetik Festivali’nde dünyaca ünlü markaların festivale özel etkinlik ve uygulamalarının yanı sıra sürpriz hediyeler katılımcıları bekliyor. 

Alışveriş deneyiminin en keyifli adresi Boyner’de, kozmetik severlerin ilgisini çekecek Kozmetik Festivali başladı. “Bu ne güzellik” dedirten Kozmetik Festivali, cildini yeni mevsime hazırlamak ve yeni sezon makyajının ipuçlarını yakalamak isteyen herkesi bekliyor.

Boyner Kozmetik Festivali’nde dünyaca ünlü markalar ve isimlerin katılacağı etkinliklerle eğlenceli workshoplar düzenlenecek. Dünyanın önde gelen kozmetik markalarından biri olan Clarins’in makyaj artisti Rollan Yassin de festivalde yer alarak makyaj uygulaması yapacak. Dünyaca ünlü makyaj sanatçısı ile makyaj deneyiminin yanı sıra ev dekorasyonuna renk katacak balkabağı süsleme aktivitesi, Bvlgari ile Kara Kalem çalışması, Chloe ile bileklik atölyesi ve daha fazlası Boyner Kozmetik Festivali’nde renkli ve eğlenceli dakikalar yaşatacak. 

Boyner, en güncel makyaj ürünlerini denemek ve cildine en uygun bakım ürünleriyle sonbahara yenilerek girmek isteyenleri Boyner mağazaları ve boyner.com.tr’ye bekliyor. Boyner Kozmetik Festivali’nde ayrıca kozmetik alışverişinde 2 ve üzeri ürün alanlara yüzde 25 indirim fırsatı katılımcıları bekliyor.

Hakkında nilüfer

İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Kışın Yıpranan Saç Ve Cildin Canlandırılmasına “Nemli” Çözüm

Kışın Yıpranan Saç Ve Cildin Canlandırılmasına “Nemli” Çözüm

Bezmiâlem Vakıf Üniversitesi Tıp Fakültesi Dermatoloji Anabilim Dalı Başkanı Prof. Dr. Özlem Su Küçük, ilkbahar …

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.