Anasayfa / MANŞET / Bu Kışın En Sıcak Tasarımları Divarese’de!

Bu Kışın En Sıcak Tasarımları Divarese’de!

Bu Kışın En Sıcak Tasarımları Divarese’de!

İçinizi ısıtacak detaylarla hazırlanmış Divarese ayakkabı, çanta ve aksesuarları bu kışın en iddialı tasarımları arasında. İçi kürklü botlardan, süet ‘oxford’lara birçok farklı modeli barındıran ayakkabı koleksiyonuna özenle tasarlanmış çanta ve aksesuarlar eşlik ediyor.

 

Zamansız İtalyan stilini, yarattığı Sonbahar/Kış 2019-20 koleksiyonunda da hissedeceğiniz Divarese, aynı zamanda sezon trendlerini de keşfetmenize olanak sağlıyor

Koyun postu detaylara sahip tasarımlar koleksiyonda ön plana çıkarken bot ve çantalarda görülen “fleece” dokusu, taba ve beyaz ile beraber kullanılıyor.

Bunun yanı sıra Western stili kısa topuklu botlar bu kış da öne çıkarken, püskül detaylı çantalar eşliğinde günlük kombinlerin en vazgeçilmez tamamlayıcısı oluyor. Koleksiyondaki siyah ve kırmızı piton desenli çantalar ve ince topuklu bootieler ise, sade ve zamansız bir görünümü anında farklılaştıracak modeller arasında. Hem şık hem renkli bir tercih yapmak isteyenlerin gözdesi ise, bakır ve pembe karışımlı tüvit çanta modelleri oluyor. Üstelik aynı renk ve dokudaki tüvit, koleksiyonda sadece çantalarda değil, şapka ve eldiven gibi aksesuarlarda da yerini alıyor.

Erkekler için garni detayları, kırışık deriler ve ‘hiking’ botlar koleksiyonun en sıcak yüzünü oluştururken; Chelsea, Oxford, Brogue ve Monk model ayakkabıların farklı dokularla buluşması, günlük ‘casual’ bir görünümden ofis stiline kadar farklı tarzlara alternatifler sunuyor.

Divarese kış koleksiyonunu yakından keşfetmek için Divarese mağazalarını veya divarese.com.tr’yi ziyaret edebilirsiniz.

Hakkında Moda Tava

İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Yazın Modern Siluetleri Beymen Club Elbiseler

Yazın Modern Siluetleri Beymen Club Elbiseler

Beymen Club 2023 İlkbahar / Yaz Koleksiyonu, geniş renk ve model alternatiflerindeki elbiseleriyle hayatın her anına, …

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.