Anasayfa / MANŞET / Burberry Sonbahar/Kış 2022 Güneş Gözlüğü Koleksiyonu

Burberry Sonbahar/Kış 2022 Güneş Gözlüğü Koleksiyonu

Burberry’nin Sonbahar/Kış 2022 sezonu için hazırladığı, erkeklere ve kadınlara yönelik güneş gözlüğü koleksiyonu, modern çizgiler ve vintage ilham kaynaklarıyla geliştirilmiş büyük boyutlu siluetlerle modaevinin ikonik tarzını yansıtıyor. 

Koleksiyon, İngiliz kimliğini oluşturan çoklu perspektifleri barındıran İngiliz kültürünün kutlanmasından ilham alıyor. Şehri kırsalla, lüksü punkla karşıt olarak sunan koleksiyon, İngilizliği bir konsept olarak sabit bir düşünceden ziyade bir tavır olarak keşfetmektedir; ileri düşünceli, maceracı ve potansiyelini kavrayan. Koleksiyon, 130 seneden fazla bir süredir markanın kreatif ve manevi evi olan Londra’dan ilham alıyor. 

Bu sezon çerçeve saplarında yer alan kapitone ilhamlı detaylar gibi unsurlar, modaevinin ikonik Lola çantasından esinleniyor. 

İtalya’da üretilen koleksiyon, Burberry’nin sürdürülebilirliğe bağlılığını yansıtmaktadır. Koleksiyonda yer alan bazı modeller yenilenebilir kaynaklardan elde edilmiş enjeksiyondan ve geri dönüştürülmüş asetatlarla tasarlanıyor. Biyo bazlı enjeksiyon malzeme en az %45 oranında biyo bazlı içerikten, asetat malzeme ise en az %25 oranında geri dönüştürülmüş içerikten üretiliyor. 

 BE 3137 

Thomas Burberry Monogramlı siper tarzı çerçeveye ve ikonik Lola çantadan esinlenmiş kapitone saplara sahip model, sezona havalı bir görünüm katıyor. Kahverengi lens ve koyu kaplumbağa desenine sahip saplar, kırmızı lens ve kırmızı saplar, gri lensleri bulunan siyah ve beyaz saplar gibi renk alternatiflerine sahip model, sezonun en iddialı tasarımlarından biri.Lensler için enjeksiyon kullanılmış, çerçevelerin sapları yenilenebilir bir kaynak olan Hint yağından elde edilmiş en az %45 biyo bazlı bir malzemeden yapılmıştır.

BE 4370U 

Burberry’nin ikonik Lola çantasından esinlenen bir diğer model ise kapitone saplara sahip model; BE 4370U. Thomas Burberry Monogramlı modelin siyah lenslere sahip siyah çerçeve, koyu kahverengi degrade lenslere sahip koyu havana rengindeki çerçeve, siyah lenslere sahip beyaz çerçeve, bebek mavisi lenslere sahip açık mavi çerçeve ve degrade pembe lenslere sahip pembe çerçeve olarak renk alternatifleri bulunuyor. Çerçevelerin ön kısmında kullanılan asetat en az %25 oranında geri döndürülmüş içerikten üretilmiştir. Saplarda kullanılan enjeksiyon ise yenilenebilir bir kaynak olan Hint yağından elde edilmiş en az %45 oranında biyo bazlı içerikten oluşmaktadır.

BE 4372U 

İmza niteliğindeki Burberry mücevherinden esinlenmiş saplardaki delikli Burberry logosuyla yeni bir yaklaşım benimseyen model, dikkat çekici olmakla birlikte feminen havasıyla yeni sezonun en özel modelleri arasında yerini alıyor. Kedi gözü formundaki modelin mavi lenslere sahip lacivert çerçeve, koyu gri degrade lenslere sahip siyah çerçeve, açık pembe lenslere sahip açık Havana desenli çerçeve ve degrade bordo lenslere sahip bordo çerçeve seçenekleri bulunuyor. Bu modelin çerçevesinin ön kısmında kullanılan asetat en az %25 oranında geri dönüştürülmüş içerikten üretilmiştir.

BE 4373U 

Burberry’nin Sonbahar/Kış 2022 koleksiyonunun özel parçalarından bir diğeri ise saplarında metal, Burberry yazılı logo detayı yer alan, dar kedi gözü formundaki model. Koyu kahverengi lenslere sahip açık Havana rengindeki çerçeve, koyu gri lenslere sahip siyah çerçeve, kahverengi degrade lenslere sahip kırmızı çerçeve modelin renk alternatifleri arasında yer alıyor. Çerçevelerin ön kısmında kullanılan asetat en az %25 oranında geri döndürülmüş içerikten üretilmiştir; saplarda kullanılan enjeksiyon ise yenilenebilir bir kaynak olan Hint yağından elde edilmiş en az %45 oranında biyo bazlı içerikten oluşmaktadır.

BE 3140 

Yarım metal çerçeveli, ayırt edici çift renkli ve çift kenarlı lensleri olan model, tamamı metal olan saplara sahip. Yeni koleksiyon için yeniden üretilen yuvarlak modelin siyah lensli siyah çerçeve, mavi lensli gunmetal çerçeve, siyah lensli gümüş çerçeve ve kahverengi lensli altın rengi çerçeve alternatifleri bulunuyor. 

BE 3139 

Güneş gözlüğünün üst köprüsünde ve saplarında lazer işlemeli Burberry logosu olan pilot tarzı geometrik çerçeve, sezonun en havalı modellerinden biri. Mavi, gri, siyah ve kahverengi lens seçenekleri olan bu model, sezonun kombinlerinin tamamlayıcısı olacak.

BE 3138 

Saplarında ikonik şerit detayları bulunan bu model ise büyük boyutlu ve altın kaplamalı pilot tarzı çerçevesiyle erkeklerin vazgeçilmezi olacak. Saplarında şerit desenli dijital baskı bulunan modelin degrade siyah, tek renk koyu yeşil, pembe ve kahverengi lens seçenekleri bulunuyor.

BE 4376U 

İlhamını vintage modellerinden alan BE 4376U, dikdörtgen çerçevesi, saplarındaki üç şeritli metal detayı ve Burberry logosuyla koleksiyondaki en özel parçalardan biri. Mavi lenslere sahip siyah, koyu gri lenslere sahip siyah, koyu yeşil lenslere sahip Havana ve siyah lenslere sahip kömür rengindeki çerçeve seçenekleri bulunuyor. Adeta bir vintage esintisi yaşatan modelin çerçevelerinde kullanılan asetat, en az %25 oranındaki geri dönüştürülmüş içerikten üretilmiştir.

BE 4378U 

Kauçuk sap uçları ve imza niteliğindeki ikonik şerit deseniyle detaylandırılan model, her yüz tipine uyum sağlarken koleksiyonda karşımıza geometrik modern bir model olarak çıkıyor. Siyah lenslere sahip siyah çerçeve, kırmızı lenslere sahip siyah çerçeve, koyu yeşil lenslere sahip koyu Havana desenli çerçeve, mavi lenslere sahip şeffaf gri çerçeve ve gri lenslere sahip şeffaf yeşil çerçeve modelin geniş renk seçenekleri arasında yer alıyor. Çerçevelerde kullanılan asetat ise en az %25 oranındaki geri dönüştürülmüş içerikle tasarlandı.

BE 4384 

Girift dekoratif delik detaylarıyla geliştirilmiş, yeni ve sportif bir tasarıma sahip yüzü saran formdaki model, Burberry’nin Sonbahar/Kış 2022 koleksiyonun en  özel parçalarından. Siyah lenslere sahip siyah çerçeve, turuncu lenslere sahip siyah çerçeve ve kahverengi lenslere sahip Havana desenli çerçeve ise iddialı modelin alternatif renkleri arasında yer alıyor. Çerçevelerde kullanılan enjeksiyon, yenilenebilir bir kaynak olan Hint yağından elde edilmiş %45 oranında biyo bazlı malzemeden yapılmıştır.

BE 4385 

1980’lerin katlanır mekanizmalı tasarımlarından ilham almış yeni, ince kedi gözü formundaki çerçeve, kabartmalı Burberry logolu büyük boyutlu saplara sahip. Siyah lenslere sahip siyah çerçeve. Siyah lenslere sahip koyu kahverengi çerçeve, siyah lenslere sahip koyu yeşil çerçeve modelin renk seçenekleri arasında bulunuyor. Çerçevelerde kullanılan asetat en az %25 oranındaki geri dönüştürülmüş içerikten üretilmiştir.

Hakkında nilüfer

İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Saçları Gençlik Hacmine Dönüştüren Sprey Türkiye'de!

Saçları Gençlik Hacmine Dönüştüren Sprey Türkiye’de!

Aslında saç derisi asla kel kalmaz. Sadece seyrelmiş gibi görünen derideki tüyler zayıflar ve bölge …

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.