BURBERRY’DEN BÜYÜLÜ “FESTİVE” FİLMİ

Date:

Ünlü İngiliz moda markası Burberry, CEO’su Chirstopher Bailey ve ünlü şarkıcı Elton John’un ev sahipliğinde “Festive” filminin tanıtıldığı görkemli bir davete ev sahipliği yaptı

500’e yakın özel davetli filmin ön gösterimi için Regent Street`teki Burberry mağazasında buluştu. Victoria-David Beckham oğlu Romeo`nun da yer aldığı kampanyanın prömiyerine Victoria Beckham küçük oğlu Cruz ile birlikte katılırken; Elton John, Naomi Campbell, Rosie Huntington-Whiteley gibi birbirinden ünlü isimler davetliler arasındaydı.
Rosie Huntington-Whiteley’nin mini Burberry elbisesi dikkatleri üzerine çekerken, kapanışta gerçekleşen canlı “Billy Elliot The Musical” performansı izleyenleri mest etti.

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Bu site istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanır. Yorum verilerinizin nasıl işlendiğini öğrenin.

Share post:

spot_imgspot_img

Popular

More like this
Related

Prenses Kate televizyon karşısında yaşadığı heyecanı paylaştı

Prenses Kate, yıllardır kameralar önünde olmasına rağmen televizyona çıkmanın kendisini hala heyecanlandırdığını açıkladı.

Cardi B Milano Moda Haftası kapsamında tarzını yeniledi

Cardi B, Milano Moda Haftası boyunca dört gün içinde altı farklı kıyafet ve saç stiliyle dikkatleri üzerine çekti.

Drew Barrymore ikonik Scream rolüne geri dönüyor

Drew Barrymore, Scream filmindeki ikonik rolünü Kevin Hart ile birlikte yer aldığı yeni bir reklam kampanyası için yeniden canlandırdı.

Cinlerin Düğünü filmi Oscar yolculuğuna başlıyor

Ferit Karahan imzalı Cinlerin Düğünü filmi Toronto'da prömiyerini yaparak Oscar aday adaylığı için önemli bir adım attı.