Anasayfa / MAGAZİN / Burcu Esmersoy’la Açık Mikrofon Etkinliği

Burcu Esmersoy’la Açık Mikrofon Etkinliği

Burcu Esmersoy, Emaar Ladies Night’da Kadınlarla Buluşuyor

İstanbul’un en büyük yaşam ve alışveriş merkezi Emaar, 23 Ekim Çarşamba akşamı Ladies Night’a özel Hayal Kahvesi’nde Burcu Esmersoy ile Açık Mikrofon etkinliği düzenliyor.

Yeni nesil konsept mağaza ve restoranları, Türkiye’nin en büyük timsahının bulunduğu akvaryumu, 15 salonlu Cinemaximum Gold Class sineması ile İstanbul’un en büyük alışveriş merkezi Emaar, uzun süredir Ladies Night kapsamında kadınlara özel, her hafta Çarşamba günü satın alınan içeceklerden birini hediye ediyor.

“Açık Mikrofon” hikayeni anlatma şansı
Burcu Esmersoy

Emaar’ın kadınlara özel kampanyası “Ladies Night” bu hafta ise özel bir etkinlik ile Burcu Esmersoy’u ağırlıyor. İş, aşk, evlilik gibi konuların konuşulacağı “Açık Mikrofon” gecesinde Burcu Esmersoy kendi hikayesini anlatırken, mikrofonu eline almak isteyen misafirler arasından 4 şanslı kadın da Burcu Esmersoy ile birlikte sahneye çıkma ve hikayesini paylaşma fırsatı yakalayacak.

Emaar Hayal Kahvesi’nde düzenlenecek ve Burcu Esmersoy ile sohbet eşliğinde geçecek bu özel etkinliğe katılmak isteyenlerin Emaar’ın sosyal medya hesaplarındaki etkinlik linkinden rezervasyon yaptırması gerekiyor.

Hakkında Moda Tava

İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Rüyaların Gerçeğe Dönüştüğü Gece MAGical Night Büyüledi

Rüyaların Gerçeğe Dönüştüğü Gece MAGical Night Büyüledi

Her sene geleneksel olarak düzenlenen Ankara’nın ilk ve tek konsept balosu “MAGical Night” iş, sanat …

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.