Anasayfa / EKO-MODA / BUTİGO’DAN HER ZEVKE UYGUN AYAKKABI

BUTİGO’DAN HER ZEVKE UYGUN AYAKKABI

Butigo’nun 2017 Sonbahar-Kış koleksiyonunda yer alan birbirinden şık kadın ayakkabı modelleri yeni yıl enerjisini doyasıya yaşamak isteyen,tarzından ve rahatlığından ödün vermeyenlerin kurtarıcısı oluyor.

Fiyatı 79.99 TL ile 120 TL arasında değişen Butigo ayakkabılarında siyah, lacivert, taba, bordo ve kahve gibi renklerle ön plana çıkıyor. Dişli taban, zımba, toka ve zincir detaylarıyla zenginleşen ayakkabı modelleri deri ve süet alternatifleriyle her zevke hitap ederken, yeni yıla girerken fark yaratmalarını sağlayacak. Elbise ve etekleri zarif stiletto modelleriyle tamamlayanların yanı sıra yılbaşında rahatlık arayanlar için de alternatifler sunan Butigo, kombinlerinde pantolon tercih edenlere birbirinden konforlu ve şık bot modellerini sunuyor.

Butigo’nun 2017 Sonbahar/Kış koleksiyonunda yer alan birbirinden uygun fiyatlı şık ayakkabı modelleri için FLO mağazalarına uğrayabilir veya internet sitesini ziyaret edebilirsiniz.Butigo UYGUN FİYATLI KADIN AYAKKABI MODELLERİ

BUTİGO AYAKKABI FİYATIKADIN AYAKABIUCUZ KADIN AYAKKABISI

Hakkında Moda Tava

İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Sevdiklerinizin Yüzlerini Gülümsetecek Yeni Yıl Hediye Alternatifleri IN STREET’ten!

Sevdiklerinizin Yüzlerini Gülümsetecek Yeni Yıl Hediye Alternatifleri IN STREET’ten!

Dünyaca ünlü markaların en yeni ve cazip fiyatlı modellerini aynı çatı altında buluşturan IN STREET, …

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.