BYE BUY MAY!

Date:

Silk and Cashmere_ BYE BUY MAYSilk and Cashmere mayıs ayını yazın en çarpıcı kampanyasıyla uğurluyor. 2.ürün Bedava! Silk and Cashmere, mayıs ayının son hafta sonunda yapacağı ikinci ürün bedava kampanyasıyla yaz aylarında gardıropları yeniliyor. Silk and Cashmere, BYE BUY MAY ile 26-28 Mayıs tarihleri arasında alacağınız her ürüne ikinci bir ürünü hediye ediyor!

Tüm yeni sezon ürünlerini kapsayan bu süper avantajlı kampanyadan hafta sonu yoğunluğuna girmek istemeden faydalanmak isterseniz de 24-25 Mayıs tarihleri arası BYE BUY MAY çeklerinin ön satışı başlıyor.

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Bu site istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanır. Yorum verilerinizin nasıl işlendiğini öğrenin.

Share post:

spot_imgspot_img

Popular

More like this
Related

Feng Chen Wang ve Under Armour Rebel Daughter koleksiyonu

Feng Chen Wang ve Under Armour iş birliğiyle hazırlanan Rebel Daughter koleksiyonu Şanghay'da düzenlenen özel bir etkinlikle moda dünyasına tanıtıldı.

Dolce & Gabbana güzellik birimi büyümesini sürdürüyor

Dolce & Gabbana güzellik birimi 2026 yılında çift haneli büyüme oranlarını korumayı hedefliyor.

Dubai Moda Haftası yeni sezon programını duyurdu

Dubai Moda Haftası 22-26 Ekim tarihleri arasında yerel ve uluslararası tasarımcıları bir araya getirmeye hazırlanıyor.

Elsa Hosk Witchery koleksiyonu ile gardırop temellerini sunuyor

Elsa Hosk, Witchery için hazırladığı 25 parçalık özel koleksiyon ile modern kadının gardırobuna zamansız ve işlevsel bir yaklaşım getiriyor.