Anasayfa / MANŞET / Camper İle Eğlenceli Bir Sezona Merhaba

Camper İle Eğlenceli Bir Sezona Merhaba

İş ve eğlence kavramlarının yeni normlara evrildiği bu dönemde Camper Sonbahar / Kış 2022- 23 koleksiyonu, ofis yaşamının estetiğini ve harika açık alanları birleştiren yaratıcı bir karışım ortaya çıkararak yeni döneme adım adım ilerliyor.

Camper adeta sürekli değişen ruh halimize ayak uyduran bir koleksiyon ile karşımıza çıkıyor. Çok renkli Twins loaferlar ve iki tonlu Junction ayakkabılar ile fonksiyonel ofis giyimine eğlenceli bir yaklaşım sunarken Ground outdoor ayakkabı gibi alışılmadık ve macera sever stillerle doğaya göz kırpıyor. Bu sırada günlük şehir yaşamını da Bonnie botlar ile renklendirmeyi unutmuyor. Koleksiyonda meşe, adaçayı, derin mavi, siyah ve gri gibi kış tonlarıyla doğadan ilham alırken bir yandan da ofis mavisi, post-it sarısı ve dosya kırmızısı gibi göz alıcı renklerle iş ve eğlence dünyasını yeni sezonda bir araya getiriyor. 

Camper‘ın Kreatif Direktörü Achilles Ion Gabriel yeni sezonun ilhamını ‘’Çoğumuz artık daha önce hayal bile edemeyeceğimiz yerlerden çalışmamıza izin veren bir esnekliğe sahibiz. Bu nedenle, smart iş stili ve sportif gündelik stil arasındaki çizgiler bulanıklaştı. Ben de bu durumu hafif alaycı bir zihinle keşfetmek istedim.” şeklinde açıklıyor.

Her zaman olduğu gibi bu sezon da en gelişmiş tasarımlar için çalışan Camper, ayakkabıların su geçirmemesi için Goretex malzemeler, ekstra sıcaklık için Primaloft izolasyon malzemesi, iyi bir kış tutuşu ve kaydırmazlık için ise Michelin ve Vibram dış tabanları içeren ayakkabılar üretiyor. Ayakkabılarda bulunan bambu elyafı, yün astarlar ve kauçuk burun koruyucuları da koleksiyonun esnekliğine ve rahatlığına katkıda bulunuyor. Bu geliştirmeler ile Camper sürdürülebilir değerlere el uzatmaya devam ediyor.


Camper eski sezonlardan gelen mevcut malzemelere ve tekniklere yenilik katarken, boyanmamış bir deri olan Ozette’in üretim sürecinde tehlikeli kimyasalların kullanımından tamamen vazgeçiyor. Atıklardan elde edilen deri geri dönüştürülüp patchwork ve kesiklerde kullanılırken toprak pirinç kabuğundan yapılan yeni bitki bazlı bir karbon nötr malzemenin de tanıtılmasıyla bu koleksiyon Camper‘ın bugüne kadarki en sürdürülebilir koleksiyonu haline gelmiş bulunuyor.

Camper yeni sezonda bitkisel tabaklanmış deri, geri dönüştürülmüş yün, organik pamuk ve selüloz bazlı tencel ve bambu gibi dayanıklı, sertifikalı malzemelerin kullanılmasının yanı sıra genel atıkların azaltılmasına da öncelik veriyor. Sonbahar / Kış 2022- 23 sezonu ürünlerini ve daha fazlasını Camper mağazalarından ya da www.camper.com.tr üzerinden keşfedebilirsiniz.

Hakkında nilüfer

İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Yazın Modern Siluetleri Beymen Club Elbiseler

Yazın Modern Siluetleri Beymen Club Elbiseler

Beymen Club 2023 İlkbahar / Yaz Koleksiyonu, geniş renk ve model alternatiflerindeki elbiseleriyle hayatın her anına, …

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.