Anasayfa / MANŞET / Camper, Sonbahar/Kış 22-23 Koleksiyonunu Tanıttı

Camper, Sonbahar/Kış 22-23 Koleksiyonunu Tanıttı

Camper, her zamankinden daha doğal, geri dönüştürülmüş ve yenilikçi malzemeler içeren Sonbahar/Kış 2022-23 Koleksiyonunu ve tasarımlarıyla fark yaratan CAMPERLAB modellerini Apelyan No:3’te gerçekleştirdiği davetle moda severlerin beğenisine sundu.

İş ve eğlence kavramlarının yeni normlara evrildiği bu dönemde Camper Sonbahar / Kış 2022- 23 koleksiyonu, ofis yaşamının estetiğini ve harika açık alanları birleştiren yaratıcı bir karışım ortaya çıkararak yeni döneme adım adım ilerliyor. Bu sezon ilk kez Türkiye’ye gelen özel tasarımların yer aldığı CAMPERLAB ürünleri ise dikkatleri çekiyor.

Kurulduğu günden bu yana daima daha iyi bir işletme olma hedefini hızlandıran küçük ama tutarlı değişiklikler yapan Camper, Sonbahar/Kış 2022-23 Koleksiyonu lansmanı ile bir kez daha sürdürülebilir bir hayata dikkat çektiŞirketlerin etik, topluma ve çevreye duyarlı finansal politikalar geliştirmesini teşvik etmek için geliştirilmiş B Corp sertifikasına layık görülen Camper, Sonbahar/Kış 2022-23 Koleksiyonu lansmanını Apelyan No:3 ev sahipliğinde gerçekleştirdi. 

Camper adeta sürekli değişen ruh halimize ayak uyduran bir koleksiyon ile karşımıza çıkıyor. Çok renkli Twins loaferlar ve iki tonlu Junction ayakkabılar ile fonksiyonel ofis giyimine eğlenceli bir yaklaşım sunarken Ground outdoor ayakkabı gibi alışılmadık ve macera sever stillerle doğaya göz kırpıyor. Bu sırada günlük şehir yaşamını da Bonnie botlar ile renklendirmeyi unutmuyor. Koleksiyonda meşe, adaçayı, derin mavi, siyah ve gri gibi kış tonlarıyla doğadan ilham alırken bir yandan da ofis mavisi, post-it sarısı ve dosya kırmızısı gibi göz alıcı renklerle iş ve eğlence dünyasını yeni sezonda bir araya getiriyor. 

CAMPERLAB ürünleri bu sezon ilk kez Türkiye’de

Lansmanda Camper Sonbahar/Kış 2022-23 koleksiyonunun yanı sıra bu sezon ilk defa Türkiye’ye gelen CAMPERLAB modelleri moda severlerin beğenisine sunuldu. Daha cesur, daha büyük  unisex tasarımların yer aldığı koleksiyon bu sezon hiç kuşkusuz dikkatleri üzerine çekmek isteyenlerin tercihi olacak.

Camper Sonbahar/Kış 2022-23 Koleksiyonu ile cesur adımlar cesur kadınlar…

Spor ayakkabılardan topuklu ayakkabılara, renkli botlardan sıra dışı topuklu terliklere kadar uzanan geniş ve rengarenk Camper kadın koleksiyonu ikonik modelleri ile bu sezon kadınların favorisi olacak. 

Cesur silüetler ve renklerin karakterize ettiği çarpıcı Kiara modeli OrthoLite® Recycled™ iç tabanı ve deri astarlı kauçuk dış tabanı ile sürdürülebilir konforu ve cesareti bir arada sunuyor. Hem bot hem de maskülen stildeki topuklu ayakkabı seçeneklerinden oluşan bu modelin ikonik siyahı ve göz alıcı pembesi cesur kadınların ayakkabı koleksiyonunda yerini alacak. Kıvrımlı topuk yapısıyla zarafetin buluştuğu Thelma modeli, hafif ve esnek yapısını EVA tabandan alırken sağlamlık ve rahatlığını da PU dış tabanından alıyor. Parlak siyah deri rengi ile şık kombinlerin olmazsa olmazı haline dönüşecek bu modelin canlı sarı rengi ise dikkatleri bu sezon ayaklara çekecek.

Her sezon daha iyi malzemeler ve geri dönüştürülmüş bileşenlerin bir araya getirilmesiyle üretilen Taylor, bu sezon da klasik makosen modeli ve eğlenceli detaylarıyla karşımıza çıkıyor. Gerçekten benzersiz olan uyumsuz stiller sunarak, ayakkabıların aynı olması gerektiği fikrine meydan okuyan TWINS konsepti ile günlük şehir yaşamını daha da renklendiriyor.

Hakkında nilüfer

İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Yazın Modern Siluetleri Beymen Club Elbiseler

Yazın Modern Siluetleri Beymen Club Elbiseler

Beymen Club 2023 İlkbahar / Yaz Koleksiyonu, geniş renk ve model alternatiflerindeki elbiseleriyle hayatın her anına, …

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.