Anasayfa / MAGAZİN / CELEBRITY NEWS

CELEBRITY NEWS

Sinema ve gösteri dünyasının ünlü isimleri sadece sanatları ile değil, giydikleri kıyafetler, tercih ettikleri mekanlar hatta yedikleri içtikleri ile de gündem oluyorlar.

Film galaları ve özel etkinliklerde Salvatore Ferragamo giyen ünlüler

Patrick Dempsey
Patrick Dempsey- Fransa’nın Cannes şehrinde düzenlenen ” 1st International Series Festival” e katılırken, Salvatore Ferragamo’nun “Tramezza” koleksiyonuna ait olan siyah ayakkabıları ile görüntülendi.
Emmy Rossum
Emmy Rossum- Los Angeles sokaklarında Salvatore Ferragamo’nun İlkbahar-Yaz 2018 koleksiyonuna ait kırmızı “X-band” sandalet ile “Jet Set” omuz askılı çanta kombiniyle görüntülendi.
Eva Padberg
Eva Padberg- Almanya’nın Münih kentinde düzenlenen “The German Computergames Award” a katılırken Salvatore Ferragamo’nun İlkbahar-Yaz 2018 koleksiyonuna ait siyah ve beyaz renkli bilekli bot ile görüntülendi.
Amal Clooney
Amal Clooney- New York sokaklarında Salvatore Ferragamo’nun İlkbahar-Yaz 2018 koleksiyonuna ait siyah-beyaz renkli topuklu ayakkabısı ile görüntülendi.

Hakkında Moda Tava

İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Saçları Gençlik Hacmine Dönüştüren Sprey Türkiye'de!

Saçları Gençlik Hacmine Dönüştüren Sprey Türkiye’de!

Aslında saç derisi asla kel kalmaz. Sadece seyrelmiş gibi görünen derideki tüyler zayıflar ve bölge …

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.