CEP TELEFONUNDA İTALYAN MODASI ARTIK TÜRKİYE’DE

Date:

GOLD_TEBB-aksoy bilisimAkıllı telefonlar için aksesuar üreten İtalyan SBS’in Türkiye distribütörlüğünü Aksoy Bilişim üstlendi. Aksoy Bilişim Yönetim Kurulu Başkanı Osman Aksoy, SBS’in kendi Ar-Ge ekibi ile ürettiği ürünlerinin Türkiye genelinde bin noktada satışa sunulacağını söyledi.

Mobil cihaz aksesuarlarında Türkiye’nin önde gelen şirketleri arasında yer alan Aksoy Bilişim, İtalyan üretici SBS’in Türkiye distribütörü oldu. Konu ile ilgili bilgi veren Aksoy Bilişim Yönetim Kurulu Başkanı Osman Aksoy, akıllı telefonlar için pilden şarj aletine, kablodan kulaklığa kadar geniş bir ürün yelpazesine sahip SBS markasını tüketicilerle buluşturmaktan mutluluk duyduklarını söyledi.

1994 yılında kurulan SBS’in trendleri ve teknolojik gelişmeleri yakından izleyerek kendi Ar-Ge ekibi ile üretim yaptığını belirten Aksoy, “Alanında Avrupa’nın tek bağımsız üreticisi olan SBS’in portföyünde yaklaşık 2 bin farklı ürün yer alıyor. Markanın Türkiye’deki tek distribütörü olarak, bu ürünlerin Türkiye genelindeki bin noktaya dağıtımını gerçekleştireceğiz. Avrupa ile kıyaslandığında daha uygun fiyatlarla satışa sunulan ürünlerin akıllı cihaz kullanıcılarının ilk tercihi olacağına inanıyoruz” dedi.

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Bu site istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanır. Yorum verilerinizin nasıl işlendiğini öğrenin.

Share post:

spot_imgspot_img

Popular

More like this
Related

Puma Avrupa yönetimini yeniden yapılandırıyor

Puma Avrupa operasyonlarının başına Fokko de Rooij'i getirirken Orta Avrupa Bölgesi Genel Müdürlüğü görevine Daniel Pustina atandı.

Versace ve Revolve moda ve güzellik girişimi başlatıyor

Donatella Versace, Revolve Group ile yeni bir moda ve güzellik girişimi kurarak şirketin kreatif direktörlüğü görevini üstleniyor.

Avrupa tekstil sektörü Çin ile ticaret açığını kapatmak için somut adım bekliyor

Avrupa tekstil sektörü, Çin ile yaşanan ticaret açığını dengelemek ve rekabet gücünü artırmak için Avrupa Birliği'nden somut adımlar atılmasını talep ediyor.

Nike yönetim kuruluna Alexandre Arnault atamasını yaptı

Nika, dijital dönüşüm ve büyüme stratejisi kapsamında Alexandre Arnault'yu yönetim kuruluna atadığını duyurdu.