Anasayfa / GÜZELLİK / Cildinizi Güneşe Karşı Koruyan Kalkan Sebamed Sun

Cildinizi Güneşe Karşı Koruyan Kalkan Sebamed Sun

Güneş ışınlarının zararlı etkilerinden korunmak için koruyucu güneş kremlerinden yardım almak gerekiyor. Yüksek düzeyde etkili UVA ve UVB filtre sistemi sayesinde Sebamed Sun Çok Yönlü Koruyucu Güneş Kremi ve Güneş Losyonu,güneş ışığının cilde verdiği zararlarıengellemeye yardımcı oluyor.

UVB ışınlarına korunmadan maruz kalmak cilt yanıkları, güneş lekeleri, alerji, erken yaşlanma ve hatta deri kanseri gibi sonuçlara neden olabiliyor.Cildimizi korumak için koruyucu güneş kremlerini kullanmamız gerekiyor. Ancak doğru güneş kremini seçmek de önemli. Güneş Koruma Faktörü (SPF) testi yapılmış, dermatolojik olarak test edilmiş Sebamed Sun ürünleri, cildin ideal numarası olan pH 5.5 değeri ve yüksek düzeyde etkili UVA/UVB filtre sistemi ve mikro pigmentlerle birlikte güneşin cilde verdiği zararları engelleyerek cildin ihtiyacı olan korumayı sağlıyor. Cildin ideal numarası olan pH 5.5 değerine sahip, dermatolojik olarak test edilenSebamed Sun ürünleri, yüzde 98 oranındaki yüksek UVA korumasına sahip.   Doğal hidro-fruktol formülü ile cildin nemlendirip besleyen Sebamed Sun Çok Yönlü Koruyucu Güneş Kremi ve Güneş Losyonu, içeriğindeki E vitamini ve Provitamin B5 ile de cildi ışığa bağlı erken yaşlanmaya karşı koruyor . 

Birleşik filtre sistemiyle yüz için güvenilir ve yüksek derecede etkili UVA + UVB karşıtı koruma sağlayan Sebamed Sun Çok Yönlü Koruyucu Güneş Kremi, beyaz kalıntı bırakmadan kolayca emiliyor.Güneş hassasiyeti olan, yağ içermediği için yağlı ve akneye eğilimli ciltler için uygun olan Sebamed Sun Çok Yönlü Koruyucu Güneş Kremi, SPF 30 ve 50+ çeşitleri bulunuyor.

Sebamed Sun Çok Yönlü Koruyucu Güneş Losyonu, güvenilir ve yüksek derecede etkili UVA ve UVB filtreleri ile güneşe bağlı cilt hasarına engel oluyor.Güneş hassasiyeti olan, yağ içermediği için yağlı ve akneye eğilimli ciltler için uygun olan Sebamed Sun Çok Yönlü Koruyucu Güneş Losyonu’nun SPF 20, 30 ve 50+çeşitleri bulunuyor.

Hakkında nilüfer

İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Kışın Yıpranan Saç Ve Cildin Canlandırılmasına “Nemli” Çözüm

Kışın Yıpranan Saç Ve Cildin Canlandırılmasına “Nemli” Çözüm

Bezmiâlem Vakıf Üniversitesi Tıp Fakültesi Dermatoloji Anabilim Dalı Başkanı Prof. Dr. Özlem Su Küçük, ilkbahar …

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.