Anasayfa / MANŞET / Çizgili severlere DeFacto’dan şık alternatifler

Çizgili severlere DeFacto’dan şık alternatifler

DeFacto’nun kadın, erkek ve çocuk koleksiyonlarında zamansız modanın simgesi olan çizgi desenli rengarenk alternatifler yer alıyor.

Trendleri yakalamak isteyen müşterilerine geniş bir ürün yelpazesi sunan global moda markası DeFacto’da çizgili seven herkese uygun alternatifler bulmak mümkün. Koleksiyonda kadınlar için çizgi desenli triko tunikler, rahat kesimli gömlekler ile jeanlerle kombinlenebilecek slim fit atletler ve tişörtler yer alırken boyuna çizgili mini ve maxi elbiseler dikkat çekiyor. Ayrıca basic üstler ve pantolon ya da eteklerle rahatça kombinlenebilecek çizgili ceketler kadınlar için ofiste ve günlük hayatta kurtarıcı parçalar oluyor. 

DeFacto’nun erkekler için tasarladığı rahat kesimli çizgi desenli bisiklet yaka triko kazaklar, kısa ve uzun kollu modern ve regular fit gömlekler ile çizgili tişörtler de bu sezon da gardıroplardaki yerini alıyor. Ayrıca erkekler için sonbahar ve kış mevsimlerinin vazgeçilmez aksesuarı olan çizgili triko atkılar siyah, antrasit, gri ve mavi renk tonlarıyla koleksiyonda yer alıyor. 

DeFacto’nun çizgili tasarımları arasında yetişkinler yanında çocuklar için de keyifli parçalar bulunuyor.  Koleksiyonda kız çocuklar için açık renklerde hazırlanmış çizgi desenli elbiseler, tulumlar ve tişörtler bulunurken sonbahar/kış dönemi için ise canlı renk seçenekleriyle çizgili triko elbiseler her ortamda rahatça kullanacakları bir alternatif olarak yer alıyor. Erkek çocuklar için de tişörtlerle kombinlenen çizgili trikolar kışlık pantolonlar ve renkli eşofman altlarıyla tamamlanıyor. 

Hakkında nilüfer

İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Yazın Modern Siluetleri Beymen Club Elbiseler

Yazın Modern Siluetleri Beymen Club Elbiseler

Beymen Club 2023 İlkbahar / Yaz Koleksiyonu, geniş renk ve model alternatiflerindeki elbiseleriyle hayatın her anına, …

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.