Anasayfa / MANŞET / COLIN’S 2017 SONBAHAR-KIŞ ERKEK KOLEKSİYONU

COLIN’S 2017 SONBAHAR-KIŞ ERKEK KOLEKSİYONU

Sonbahar-Kış Erkek Koleksiyonu
Sonbahar-Kış Erkek Koleksiyonu’nda hem kullanışlı hem de şık kombinler yaratmak için yeni ve birbiriyle uyumlu tasarımlar dikkat çekiyor. Siyah, gri gibi baskın renk tonları, bordo, haki ve toprak gibi güçlü renk tonlarıyla canlanıyor.

13 sokakların, doğanın ve günlük yaşamın ritmini gardıroplara taşıyor. COLIN’S erkeği, şehrin sakin buluşma noktalarından, eğlence ve müziğin hızlandığı tüm mekanlara günün her saati her yerde sade ve özenli stiliyle boy gösteriyor.

COLIN’S 2017 Sonbahar-Kış Erkek KoleksiyonuGünün her saati iş hayatında ve günlük yaşamda, sade ve şık bir görünüm arayanlar için alt gruplarda non-denim slim fit pantolonlar, üst gruplarda ise mikro baskılı ve desenli gömlekler sunuluyor. Renk bloklarının ve etnik desenlerin hakim olduğu trikolar 3 boyutlu dokularıyla dikkat çekiyor. Küçükten büyüğe birçok farklı desen seçeneği sunan pötikareli gömlekler ve slogan baskılı tişörtler bu sezonda koleksiyonun anahtar tasarımlarını oluşturuyor. Yenilenmiş kamuflaj deseni ise hem alt hem de üst gruplarda karşımıza çıkıyor.

COLIN’S 2017 Sonbahar-Kış Erkek Koleksiyonu

Hakkında Moda Tava

İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Yazın Modern Siluetleri Beymen Club Elbiseler

Yazın Modern Siluetleri Beymen Club Elbiseler

Beymen Club 2023 İlkbahar / Yaz Koleksiyonu, geniş renk ve model alternatiflerindeki elbiseleriyle hayatın her anına, …

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.