Anasayfa / MANŞET / Converse Gelecek Nesil Basketbol Oyuncuları İçin Tasarlanan Yeni All Star Bb Prototype Cx Ayakkabıyı Tanıtıyor

Converse Gelecek Nesil Basketbol Oyuncuları İçin Tasarlanan Yeni All Star Bb Prototype Cx Ayakkabıyı Tanıtıyor

Converse’in CX teknolojisiyle tasarladığı All Star BB Prototype CX, yeni bir tasarımla sunulan ilk performans basketbol ayakkabısı. 

Converse, kendini kalıplarla sınırlamayan sporcular için tasarlanan All Star BB Prototype CX modeliyle markanın basketbol ayakkabısı serisindeki en yeni modelini tanıttı.  

Converse’in 2022 Sonbahar sezonunda ilk kez sunduğu Prototype performans basketbol ayakkabısı CX köpüklü orta tabanıyla darbeleri minimum seviyeye indirirken hem maçta hem maç sonrasında uzun süreli konfor vaadediyor. 

CX teknolojisi, yenilenen bağcık sistemi ve yeni dinamik çekiş gücü sayesinde her tarzda ve çok yönlü sporcuların taleplerini karşılayacak şekilde tasarlandı. 

Çağımızın basketbol oyuncuları sadece şutör, oyun kurucu, gard veya forvet gibi rollerle tanımlanmıyor, hepsi bu tanımlardan çok daha fazlası! Converse’in Natasha Cloud, Draymond Green, Shai Gilgeous-Alexander, Kelly Oubre Jr., Jet Chang ve Abdusalam ‘SLAM’ Abdurixit liderliğindeki basketbol ekibi de kendini sadece kort içerisinde sınırlanmayan; gelecek nesil sporcuları temsil ediyor. Her biri geniş kitlelere sahip sosyal medya aktivisti kimlikleriyle birlikte şampiyonluklar kazanmış ve hedefleri doğrultusunda ilerken moda ikonu olmayı da ihmal etmeyen, medyanın dikkatini çeken başarılı sporcular.

All Star BB Prototype CX’in oyunun kurallarını yeniden yazan inovasyonları arasında daha yüksek yan yapısıyla oyuncuların ayaklarını daha iyi kavrayarak güvende hissetmesini sağlayan yeni bir bağcık sistemi yer alıyor. Bu yan yapı, hem alan savunmasında orta tabanın kaymasını önlemeye hem de yumuşak bir sürüş sağlamaya yardımcı olarak kusursuz top sürüşüne destek oluyor. Yeni kalıp tasarımında tercih edilen malzeme ve ürün teknolojisiyle daha hafif olan All Star BB Prototype CX, sporcuların sarf ettiği enerjiyi azaltmayı hedeflerken daha uzun süre en yüksek performans sergilenmesine yardımcı oluyor. Gizli fileli bağcık sistemi ise ayakkabının ayağı sağlam bir şekilde kavramasını sağlıyor. 

All Star BB Prototype CX modeli 13 Eylül 2022 itibariyle converse.com.tr web sitesinde ve dünya çapında seçili mağazalarda satışa sunuldu. 

Hakkında nilüfer

İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Yazın Modern Siluetleri Beymen Club Elbiseler

Yazın Modern Siluetleri Beymen Club Elbiseler

Beymen Club 2023 İlkbahar / Yaz Koleksiyonu, geniş renk ve model alternatiflerindeki elbiseleriyle hayatın her anına, …

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.