Anasayfa / MANŞET / Converse’in 2022 Yılına Damga Vuran Modelleri

Converse’in 2022 Yılına Damga Vuran Modelleri

Yıllar içinde ikonikleşmiş ayakkabılarının yanı sıra son yıllarda öne çıkan ürün teknolojisiyle konfor ve stili bir araya getiren Converse’in, 2022’de tasarımlarındaki malzeme seçimleri, yaratıcı renkleri ve yenilikçiliğiyle öne çıkan modellerini sizin için bir araya getirdik.

Şehir sokaklarının enerjisini yansıtan Run Star Motion serisi, modern ve özgün hatlarıyla maksimum konfor ve stili bir araya getirmek için tasarlandı. Ürün teknolojisi ve tasarımı tümüyle yeniden yaratılan ayakkabının yükseltilmiş duruşu ve CX köpük tabanı her adımda rahatlık hissi vaadediyor. Genel tasarımıyla orijinal modele sadık kalırken tabanında kullanılan fütüristik tasarım unsurları ayakkabıya farklı bir ifadeyle katarak onu geleceğe taşıyor! Abartılı dalgalı platform yapı ve tabandaki yüksek biçimli çıkıntılar tutuş gücüyle yere daha sağlam basmanızı sağlıyor. 

Run Star  serisinin dikkatleri üzerine çeken bir diğer modeli Legacy CX, kauçuk tasarımı,  zarif ve iddialı deforme çizgili orta tabanıyla radikal bir duruş sergilirken, yüksek CX köpükle desteklenmiş tabanıyla rahatlık sunuyor. CX köpük orta taban ve iç yapıyla sağlanan optimal konforla Legacy CX gün boyu seninle!

Converse’in ikonikleşmiş Chuck Taylor 70 modeline modern bir dokunuş katan Premium Chuck 70 modeli kanvas üst yüzde yırtık kumaş detaylarıyla sadeliğe meydan okuyor. Üç katmanlı parçalanmış orta taban tasarımı ve tasarımındaki detaylarla 90’ların çılgın kültürüne gönderme yaparak ikonik modele yeni bir yorum kazandırıyor. İç ve dış yüzeylerdeki farklı tasarımlarıyla dikkat çeken Premium Chuck 70’in çıkartılabilir dış yüzeyi yaklaşık %50 geri dönüştürülmüş kumaştan oluşuyor.  

Mevsim değişikliğiyle birlikte değişen giyim alışkanlıklarımıza ayak uyduracak hava koşullarına karşı koruma sağlayan tarzınızdan ödün vermeden soğuğa meydan okuyabilirsiniz! Su geçirmeyen kanvas üst yüzü ve triko astarıyla dayanıklılık ve sıcaklık sunan AT-CX CC modeli CX köpük orta tabanı ve iç yapısıyla sınırsız konfor sağlıyor! İkonik Chuck 70’ten vazgeçemeyen ve şehrin temposunda her koşulda ayak uyduranların bu kış aylarında favorisi belli! 

Yine kapıyı çalan kış ayları için sneaker ile botu buluşturan bu model, popülerliği kanıtlanmış bir klasiği koruma ve çekiş fonksiyonlarıyla ileriye taşıyor. Kanvas üst kısım, su geçirmez iç astar ve maksimum çekiş sağlayan dış taban gibi özelliklerle sunulan Lugged 2.0 CC HI, gerçek Converse tarzını en zorlu hava koşullarında bile yansıtıyor.

Kurulduğu günden bu sana tarzı, tasarımları ve ikonikleşmiş modelleriyle 7’den 70’e herkesin favorisi olan Converse, 2022’ye konfor ve yenilikçi ürün teknolojisiyle damga vurdu. Her görünüşünüzü tamamlayacak stil sahibi daha bir çok modeli keşfetmek için Converse.com.tr’yi ziyaret etmeyi unutmayın!

Hakkında nilüfer

İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Yazın Modern Siluetleri Beymen Club Elbiseler

Yazın Modern Siluetleri Beymen Club Elbiseler

Beymen Club 2023 İlkbahar / Yaz Koleksiyonu, geniş renk ve model alternatiflerindeki elbiseleriyle hayatın her anına, …

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.